Ti nem érzitek magatokat kitaszítottnak ha régi "bugyuta" telefonod van?
Én igen. Nem is viszem már magammal sehova se a bugyuta nokiámat, amin csak telefonálni és SMS-t küldeni lehet, mert ha pl. elmegyünk a parkba, előveszi mindenki a full-top internetes, érintős, szép telefonját, én meg inkább szotyizok és a többiekkel dumcsizok annyit, miközben azt ecsetelgetik, h új telefont szeretnének o.O
Anya nekem azt mondta, hogy egyszer majd lesz nekem is ilyen telefonom...mikor megkérdeztem hogy "miért nem kaphatok közeljövőben és hogy mikor lesz az a majd", nem válaszolt. Nem élünk rosszul, nagyon is jól élünk, és amit tesómon elköltenek, azt rajtam lespórolják. Kapok zsebpénzt, de abból általában a telefonomat szoktam pénzzel feltölteni, mert 1 éve azzal a feltétellel kaptam zsebpénzemelést, hogy a telefonomat is magamnak töltöm.
Szóval..a környezetetekben, vagy éppen ti érzitek úgy hogy emiatt bénák és kitaszítottak vagytok?
12/L
Kedves utolsó.
Szerintem már elég bántásnak vagyok kitéve, főleg itthon, és még nem rokkantam bele, teszek azért, hogy szép életem legyen. ;)
Nem olvastam vegig a valaszokat, anelkül valaszolok.
22 vagyok, es meg mindig butyuta nokiam van. Soha nem volt, soha nem is lesz erintö kepernyös telefonom, es olyan pasival se fogok sose leallni, aki lelegezni is keptelen a mobilja nelkül.
Csak egyet mondok: Az okos telefon a hülyeknek van. En meg nem vagyok az. Ennyi. :)
Eddig egy okostelefonom volt és elegem is lett belőle egy életre. Három hónap alatt tönkrement, mert nem tudtam, hogy olyan mint egy számítógép, ezért muszáj minden nap kikapcsolni, különben befuccsol. Plusz egyszer ejtettem le, és eltörött benne az sd- kártya. Azóta egy "őskori" telefont használok megint, és köszönöm szépen meg vagyok elégedve a telefonálással meg az sms-írással, mint funkciókkal. Mi a túróért kell a telefonon netezni, mikor létezik a számítógép?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!