Most mi van velem? Mással is volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Tehát az van, hogy óvodás koromban "szerelmes" voltam egy srácba. Sokáig barátok voltunk pedig nem volt egyszerű, mert 8 évesen kiköltözött Hollandiába, de minden évben hazajött a nyáron. Akkor mindig nála voltam, és minden jót csináltunk (palacsintát sütöttünk, fürödtünk a medencéjükben, beszélgettünk stb.) Kisebb korunkban ő is "szerelmes" volt belém, de most már nem. De nem tudom, hogy miért most is azt érzem, hogy "szerelmes" vagyok beléje. Pedig egyszer még le is k*rvázott, pedig én nem olyan lány vagyok ezt ő is tudja. Mindig rágondolok. Mi lehet ez? Nem tudom pontosan megfogalmazni ezt az érzést. Most is vele szeretnék lenni, de amióta azt mondta rám azóta nem láttam személyesen csak képeken.2012. jan. 22. 21:31
1/5 anonim válasza:
Szerintem ne szenvedj miatta, hiszen látszik, hogy ő már nem szeret Téged. Próbáld elfelejteni.
2/5 anonim válasza:
Kérdezz rá ha találkozol vele hogy tetszem e neked ? Vagy hogy akarsz e tőlem valamit . Bár persze akkor sem lenne a helyzet könnyebb ha igent mond mert nagyon távol vagytok egymástól és akkor is csak távkapcsolat lenne belőle . Amúgy miért k.urvázott le :O mert azért ez kicsi durva dolog ! Szerintem nézz utána egy másik srácnak . Nem tudom hány éves vagy de mozdúlj egy kicsit ki és majd lesz más . Ha a sors meg úgy akarja úgyis egymásé lesztek !
3/5 A kérdező kommentje:
Azért k*rvázott le, mert teljesen megváltozott. Az anyja nem akarom szidni, meg "mocskolni", mert nekem nem tett semmi rosszat, de a régi ismerősei ellen hangolta a srácot. :S Amúgy 15 vagyok, és lehet, hogy butaság, de tényleg óvi óta nagyon oda vagyok a srácért. :( Nem merem megkérdezni, mert ha azt mondja, hogy mindig csak "szívatott" azzal, hogy tetszettem neki, akkor nagyon a padlón lennék. :S
2012. jan. 23. 19:42
4/5 anonim válasza:
mindenképp próbálkozz,mint ahogy mindig is mondani szoktam:1szer élünk.De amig nem lettetek ujra nagyon jóba addig ne mondd neki h tetszik.
14/L
5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.
2012. jan. 23. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!