Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet velem szerintetek?...

Mi lehet velem szerintetek? Mással is volt így? Vélemény?

Figyelt kérdés
Októberben ovu napján (20.án) voltunk együtt a barátommal (2naponta). November 3.án megjött a mestruációm 5 nappal előbb mint kellett volna és 3 napig tartott, nem olyan volt mint szokott lenni. November 8-tól-11.ig minden tünetem volt, hányinger, émelygés, enyhe fejfájás, haspuffadás. 12-13-14-én kegyetlen szélgörcseim voltak. (Bocsánat a kifejezésért) 13.tól-17-ig székrekedésem volt. Közben nagyon nagyon sok bő fehér krémes folyásom volt nov.19.ig. A hasam kemény, puffadt és egész hónapban nem ment le csak nagyon ritkán. Most a puffadáson kívül semmi bajom nincs. Bocsánat, hogy ilyen részletesen leírtam. Tesztelni nem mertem, megvárom a második menstruációmat, hogy megjön-e vagy nem, mert nem tudom mi van. Egyébként nem vezetek hőt és görbét meg ilyeneket és nem vagyok rágörcsölve a pocakosodásra :) tehát nem beszélem be magamnak csak felírtam, hogy miket produkálok. (Ciklusaim 28 és 32 naposak) Köszönöm ha válaszoltok!
2010. nov. 23. 19:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
szerintem érdemes tesztelni egyet....
2010. nov. 23. 19:20
 2/17 A kérdező kommentje:
Mostanra már semmi tünetem nincs a puffadáson kívül, akkor is teszteljek? Köszi a választ!
2010. nov. 23. 19:22
 3/17 anonim ***** válasza:
persze! Rögtön kiderül hogy mi ujság! SZorítok!
2010. nov. 23. 19:40
 4/17 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem is tesztelned kéne.Nekem sem voltak tüneteim,csak a bő folyás és a sok szélgörcs,ami szintén normális terhességkor.Megirod majd mi lett az eredmény?
2010. nov. 24. 07:57
 5/17 A kérdező kommentje:
Igen megírom majd. Köszönöm, hogy válaszoltál.
2010. nov. 24. 10:58
 6/17 anonim ***** válasza:

Szerintem túl sok tünetet írtál le. A terhesség ilyen korai kezdeténél ennyi minden nem jelentkezik. Persze ez csak az én véleményem. Kívánom, hogy legyen kisbaba:) szorítok nektek. Nekem semmi tünetem nincs 6 hetes vagyok

A teszt mindent elárul

2010. nov. 27. 11:44
 7/17 anonim ***** válasza:

Tesztelj!!!!!

Sztem van ott valami! (bocsi, a bélgázokon kívül ;))

És írd meg!

2010. nov. 27. 12:28
 8/17 anonim ***** válasza:

nálam is ezek voltak a tünetek....

Drukkolok

2010. nov. 27. 13:18
 9/17 A kérdező kommentje:
:) Nagyon nagyon köszönök minden választ reggel teszteltem - lett. Délután nagyon erős +. Dec 3.-ára kaptam csak időpontot az orvoshoz. Mindenképp jelentkezek hogy mi lett. :) Az normális, hogy most nem érzek semmit? Semmi tünetem nincs??
2010. nov. 27. 20:00
 10/17 anonim ***** válasza:

Szia.

Én tegnap tudtam meg,hogy terhes vagyok.

Nekem is volt haspuffadásom és szélgörcsöm is volt/van.

Sőt nekem hányingerem is volt meg sokat aludtam.

Tehát vannak olyan emberek akiknek vannak tünetek,és vannak olyanok akiknek nincsennek.

Drukkolok hogy csak jókat mondjon a doki:)

2010. nov. 28. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!