Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti megengednétek egy...

Szülők! Ti megengednétek egy 14 éves lánynak, hogy szőrtelenítse a lábát?

Figyelt kérdés
Eddig nem volt róla szó, viszont nemrégibben elmondta, hogy mostmár eléggé zavarja, és szégyelli. Nekem a szüleim 17 éves koromig azt mondták, hogy felesleges. Nem lesz ez később káros?

2013. ápr. 17. 17:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is biztos engedném. Soha nem értettem ezt a "felesleges" dolgot? Mi felesleges? Az igényesség? Még anno annak idején mikor általános iskolába jártam, volt egy lány az évfolyamunkba, olyan szőrös karja volt mint egy fiúnak. Gusztustalanul nézett ki.
2013. ápr. 18. 20:34
 22/26 anonim ***** válasza:
Engedném. :) Elhiszem, hogy zavarja, főleg, ha jön a jó idő. Kozmetikussal gyantáztatni tényleg jövedelmezőbb, mert az hosszabb időre is kiszedi. Vagy epillálni esetleg. :)
2013. ápr. 20. 23:48
 23/26 anonim ***** válasza:

Kérdező!(azér' durva hogy mostmár ezt is külön ide kell írni)

Az, hogy neked 17 évesen engedték meg, más tészta menj ki az utcára, nézz körül, ma már más világ van..

2013. ápr. 21. 08:04
 24/26 anonim ***** válasza:

Jaj, hopp, véletlen elküldte :D

Amúgy én megengedném..

Én mikor kezdtem, titokban kellett, mert a nővérem nem engedte(hosszu sztori, kiskoromban -0-7 évig- szinte ő is az abyum volt :D), aki mellesleg kozmetikus.. És azt mondta, hogy majd ő kifehéríti a szőrt, de mondom úr isten, azt ne, irtó ciki..így kénytelen voltam titokban... De ha megengeded neki, akkor neki is és magadnak is nagyomsok feljfajat sporolhatsz meg..:)

2013. ápr. 21. 08:16
 25/26 anonim válasza:
én 15 éves vagyok, és 13 éves korom óta gyantázom a lábam:) szerintem mindenképp gyantát használjon, mert nekem sokkal kevesebb szőr van a lábamon miota használom, a borotvátol meg csak erősödik:)
2013. máj. 15. 18:50
 26/26 anonim ***** válasza:
10 éve borotválom a lábamat, nem erősödik, most is szőke és nincs több sem.
2013. máj. 16. 03:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!