Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti megengednétek egy...

Szülők! Ti megengednétek egy 14 éves lánynak, hogy szőrtelenítse a lábát?

Figyelt kérdés
Eddig nem volt róla szó, viszont nemrégibben elmondta, hogy mostmár eléggé zavarja, és szégyelli. Nekem a szüleim 17 éves koromig azt mondták, hogy felesleges. Nem lesz ez később káros?

2013. ápr. 17. 17:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

úristen, láttad már, hogy a tizennégy évesek manapság milyenek? Most nem a kiskrvákra gondolok, de már nem olyanok, mint 30 éve, hogy macinaciban babáznak! Szegényre már az "káros", ha nem engeded neki, mert rajta fog röhögni az egész osztály, meg kinézik maguk közül.

A szőrtelenítéstől semmi baja sem lesz, de attól annál inkább, ha ő lesz a "szőrös lábúúú láááááány" a társai között, mert "az anyukája nem engedi, hogy leszedje a lábáról a szőrt, hahahahahaha ez mekkora gáz"

Adjál neki pénzt kozmetikusra, hogy legyantázza neki. Nem azért nem javaslom a borotvát, mert attól erősödne, az ugyanis tévhit, hanem azért, mert az sokkal macerásabb, meg szúrósabb. Kozmetikába elmegy pár hetente, nem is egyszerre nő ki, meg elég gyengén utána, sokkal jobb.

2013. ápr. 17. 17:43
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Én 13 évesen kezdtem, már engem is zavart, anyukám szerint meg 'észre se lehetett venni' ezért elmentem vele a kozmetikushoz, amikor ő ment, és kikértem a véleményét. Ott is maradtam és anya után legyantázta a lábam, azóta (most 15 vagyok) gyanta és epilátor. Sokkal magabiztosabb lettem tőle, örültem, hogy elkezdtem.
2013. ápr. 17. 18:00
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Én ebben nem átok semmi rosszat....régen más világ volt
2013. ápr. 17. 18:29
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyukám nagyon szűklátókörű volt ebben, én nagyon sokat szenvedtem miatta. Táborban rettegtem rövidnadrágot felvenni, és sírva fakadtam esténként, mert féltem, hogy az iskolai táncon az egyenruha ujjatlan lesz, nekem meg szőrös a hónaljam. Halál ciki volt és már minden hülyeséget csináltam magamon, hogy le tudjam valahogy szedni. Sokkal jobb lett volna, ha egy érett, tapasztalt nő megmutatja, hogy jó ezt csinálni. Én a saját lányomnál másképp járok majd el. Ha zavarja őt, akkor azért tenni kell. És jobb tudással a hátunk mögött, mint tudatlanul. Én az epilátort támogatom, mert hosszabb ideig sima marad tőle a bőr, és nem erősíti a szőrszálakat, plusz nem olyan vezélyes mint a borotva, avatatlan kézben. Ezért én egy jó minőségű epilátort választok majd ki az én lányommal, ha el jön az idő, megmutatom neki, hogy kell használni, és kész. N29
2013. ápr. 17. 18:36
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Engedném és én is a gyantát ajánlom :) Legalább pár hétig egyáltalán nem lesz gondja vele :)
2013. ápr. 17. 18:37
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

sok idióta kérdés van itt, de ez visz mindent asszem :D

nem akkor szőrös a gyerek lába, ha a szülő azt mondja, hogy na most már szőrös, hanem akkor szőrös a lába, ha szőrös a lába, értem?

2013. ápr. 17. 19:15
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
MEG. az a ciki ha nincs borotválva / gyantázva. nem nem felesleges, szükséges az ilyen manapság. nem, nem lesz káros. ne szégyenítesd meg az oszt.társai/barátai elött.
2013. ápr. 17. 19:33
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Én nem kértem rá engedélyt, de mindegy ... :)

természetesen megengedném neki... Főleg ha szégyelli, mert lehet piszkálják vele csak nem akarja mondani ..

2013. ápr. 17. 19:53
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Káros??? Kicsit kórosak a mai szülők.. én meg se kérdeztem annak idején, hogy szőrteleníthetem-e a lábam... és nem lett bajom... meg szerintem senkinek..
2013. ápr. 17. 22:07
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

természetesen megengedném. Mikor a lányaim ilyen korúak lettek, őket is zavarta. Gyantáztatták, aztán vettünk egy epilátort. Amit a nagy elvitt a kollégiumba, tehát vettünk még egyet. A kicsi másik koliba ment, neki is kellett, tehát még egy. Most mindenkinek van sajátja, (nekem is)

mert így is kevesebbe kerül, mint kozmetikushoz járni 3 nőnek gyantáztatni..

2013. ápr. 18. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!