Szülők! Ti megengednétek egy 14 éves lánynak, hogy szőrtelenítse a lábát?
úristen, láttad már, hogy a tizennégy évesek manapság milyenek? Most nem a kiskrvákra gondolok, de már nem olyanok, mint 30 éve, hogy macinaciban babáznak! Szegényre már az "káros", ha nem engeded neki, mert rajta fog röhögni az egész osztály, meg kinézik maguk közül.
A szőrtelenítéstől semmi baja sem lesz, de attól annál inkább, ha ő lesz a "szőrös lábúúú láááááány" a társai között, mert "az anyukája nem engedi, hogy leszedje a lábáról a szőrt, hahahahahaha ez mekkora gáz"
Adjál neki pénzt kozmetikusra, hogy legyantázza neki. Nem azért nem javaslom a borotvát, mert attól erősödne, az ugyanis tévhit, hanem azért, mert az sokkal macerásabb, meg szúrósabb. Kozmetikába elmegy pár hetente, nem is egyszerre nő ki, meg elég gyengén utána, sokkal jobb.
sok idióta kérdés van itt, de ez visz mindent asszem :D
nem akkor szőrös a gyerek lába, ha a szülő azt mondja, hogy na most már szőrös, hanem akkor szőrös a lába, ha szőrös a lába, értem?
Én nem kértem rá engedélyt, de mindegy ... :)
természetesen megengedném neki... Főleg ha szégyelli, mert lehet piszkálják vele csak nem akarja mondani ..
természetesen megengedném. Mikor a lányaim ilyen korúak lettek, őket is zavarta. Gyantáztatták, aztán vettünk egy epilátort. Amit a nagy elvitt a kollégiumba, tehát vettünk még egyet. A kicsi másik koliba ment, neki is kellett, tehát még egy. Most mindenkinek van sajátja, (nekem is)
mert így is kevesebbe kerül, mint kozmetikushoz járni 3 nőnek gyantáztatni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!