Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mikor cigiztetek először?

Ti mikor cigiztetek először?

Figyelt kérdés
Nekem úgy volt h ma volt.:D Csak az egyik barátnőnknél találkoztunk 3-man.Pont beszélgetünk és az egyikünk az öngyújtót nyomogatta..és hát..:D felgyúlatta a barkát..:D Aztán csak úgy beugrott az öngyújtóról h cigizünk(persze csak viccből mondtam,nem tudtam h van 2 doboz dohányuk...x"D)hát okéé volt dohány meg papír,volt csinálva kettő és úgy volt h akkor én mert még soha nem cigiztem és az egyik barátnőm aki eddig egyszer akkor is az apjával és majdnem megfuladtt szívunk el majd egyet..A másik meg márt rég nem cigi "szűz"és ak ő a harmadikat. :D felmentünk a padlásra és ott rágyújotunk..Nekem nagyon tetszett...És soha nem gondoltam volna magamról h csak fogom magam azt elszívok 1-et :D Mostanában nagyon sokat gondolkoztam rajta h vajon h lesz és kivel..de azt hittem majd ha koleszba járok és 9.-es leszek...vagy h olyan 17 évesen..:D Hát nem jött be. Am ezért lehet h elfogtok ítélni de jövö héten minden nap lemegyünk majd az erdőbe a suli mellé mert adodot 1 lehetőség h az egyik haverunk szerez ingyen :D de utána már tényleg nem fogok..De komoly nem gondoltam volna,mert eddig mikkor kinálták azt mondtam h menny any*dba...De jó volt...Pedig még a szagát se bírom..pfuu..:D De nagyon finom volt!Csak le ne bukjak,mert anyám olyan,h még a széltől is óv...alig engedett el a barátnőmhöz...pedig ő normális nem úgy mint aki a cigit adta:D Nektek milyen volt az első? Titokba csinálátok? És kivel?? Hány éves voltál? Honnan volt a cigi? azóta is szívsz?13/L

2013. ápr. 12. 22:50
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%

Én 14 évesen, egy barátnőmmel, suli után. Borzalmas volt.

Utána egy ideig nem szívtam, aztán amikor gimnáziumba kerültem, és elkezdtem eljárogatni barátokkal 15 évesen, akkor volt, hogy elszívtam 1-2 szálat, de soha nem szoktam rá. Most 16 vagyok, és nem is tudom, mikor szívtam utoljára, nem is igazán hiányzik.

2013. ápr. 14. 10:34
 42/49 anonim ***** válasza:
100%

12 évesen gyújtottam rá először. A barátnőm adta nekem a cigit, aki egyébként még fiatalabb is volt... Mindig mondtam, hogy é soha az életben nem fogok rágyújtani, hát akkor megtettem. Egy elég rossz társaságba kerültem be akkor, és nem akartam még egyszer visszautasítani a cigit, amivel úgy napi kétszer megkínáltak. Egyébként még ma is emlékszem a helyszínre. Szerintem szörnyű volt, vagy 5 perig köhögtem tőle. De valahogy a kíváncsiság mindig tovább hajtott, végül már el tudtam szívni egy teljes szálat. :D Ezután fél évig cigiztem, majd abbahagytam vagy egy évig, aztán megint... Akár hányszor rosszabb társaságba keveredtem, elkezdtem cigizni. Nem vagyok büszke rá, most már tényleg felhagytam vele. Rádöbbentem, hogy drága, büdös, és az égvilágon semmi értelme. Ráadásul kicsit félek is tőle, a családomban többen is rákban haltak meg, nem kockáztatok...

17/L

2013. ápr. 14. 12:07
 43/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogok soha.

Itt nálunk a lányok közül mind cigizik, a fiúk közül is. Én megmondtam ,nem fogok rágyújtani, pedig rengetegen kínáltak.

15F

2013. ápr. 14. 18:31
 44/49 anonim ***** válasza:
36%

Nem cigizek.

15L

De ezzel biztos nagy lány leszel,mert erre fele népszerűek a cigis srácok/lányok:)

2013. ápr. 14. 21:24
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

Hú, bocsi, hogy nem írtunk egy teljes élménybeszámolót egy szál cigi elszívásáról.

És vajon miért is? ....

Mert talán már nem vagyunk 13 évesek. De úgyis túllépsz ezen is :)

2013. ápr. 15. 21:07
 46/49 anonim válasza:
74%
Szerintem nem a cigin múlik,hogy ki meddig él.Dédipapám 40 évig szívta,és még mindig él.Idén lesz 91 éves.:)
2014. ápr. 9. 14:48
 47/49 anonim válasza:
100%
Épp ma.Én és még 4 baratnom mentunk a baratnomhoz es o 15 eves,de velunk jar egy osztalyba es o mar reg cigizik es miutan elhagytuka sulit oar utcara ra ragyujtott,es elkezdett az egyik baratnom frajerkodni,hogy huu o mar szivott cigit es az a 15 eves baratnom nem hitte es h bizonyitsa!es kivette a kezebol a cigit es elkezdett cigizni,mindenki meglepodott,mondtam h en is kiprobalom,rettentoen elkeztem kohogni es borzalmas vt az iz a sazmban,torkomban a hangom is mennyebb lett,aztan szivtam keg egy slukkot az mar jobb vt..de sztem semmi kulonos..nen hiszem h ra szokok :) 13/l :) te azota szivsz? :)
2014. okt. 3. 19:09
 48/49 A kérdező kommentje:

Hűű de gyökér voltam mikor ezt írtam ki.:D

Amúgy nem szoktam rá szerencsére.:)

2014. okt. 5. 14:31
 49/49 anonim válasza:
0%

Nekem pár napja volt és nagyon tetszett a dolog. Azóta sajnos nem jutottam még cigihez. Történet:

Felmentem mamámhoz ,hogy megvarja a kabátomat.

Ez idő alatt én a töltött cigijéből csortam 1 szálat. (szerencsére azóta sem vette észre) Haverommal meg volt beszélve ,hogy kijárkálunk hétvégén. Ő akkor már nagyba nyomta a cigizést ,de nem tudta ,hogy én is viszek aznap cigit. Elmentünk 1 helyre , ahova azóta mindig kijárunk beszélgetni , filozofálni az osztályunkról stb. , Na és akkor ő már a 3. cigijét szívta amikor fogtam magamat elővettem a kabátzsebemből a cigit + 1 öngyújtót és elszívtam , haverom meg nevetett . Egyből letüdőztem és tetszett . Mint említettem azóta nem sikerült több cigit szereznem ,de karácsonyi pénzből kb 2500 forintot elköltök egy djarum blackre .

13/F

2016. dec. 12. 19:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!