Nekem úgy volt h ma volt.:D Csak az egyik barátnőnknél találkoztunk 3-man.Pont beszélgetünk és az egyikünk az öngyújtót nyomogatta..és hát..:D felgyúlatta a barkát..:D Aztán csak úgy beugrott az öngyújtóról h cigizünk(persze csak viccből mondtam,nem tudtam h van 2 doboz dohányuk...x"D)hát okéé volt dohány meg papír,volt csinálva kettő és úgy volt h akkor én mert még soha nem cigiztem és az egyik barátnőm aki eddig egyszer akkor is az apjával és majdnem megfuladtt szívunk el majd egyet..A másik meg márt rég nem cigi "szűz"és ak ő a harmadikat. :D felmentünk a padlásra és ott rágyújotunk..Nekem nagyon tetszett...És soha nem gondoltam volna magamról h csak fogom magam azt elszívok 1-et :D Mostanában nagyon sokat gondolkoztam rajta h vajon h lesz és kivel..de azt hittem majd ha koleszba járok és 9.-es leszek...vagy h olyan 17 évesen..:D Hát nem jött be. Am ezért lehet h elfogtok ítélni de jövö héten minden nap lemegyünk majd az erdőbe a suli mellé mert adodot 1 lehetőség h az egyik haverunk szerez ingyen :D de utána már tényleg nem fogok..De komoly nem gondoltam volna,mert eddig mikkor kinálták azt mondtam h menny any*dba...De jó volt...Pedig még a szagát se bírom..pfuu..:D De nagyon finom volt!Csak le ne bukjak,mert anyám olyan,h még a széltől is óv...alig engedett el a barátnőmhöz...pedig ő normális nem úgy mint aki a cigit adta:D Nektek milyen volt az első? Titokba csinálátok? És kivel?? Hány éves voltál? Honnan volt a cigi? azóta is szívsz?13/L
Szintén 13 évesen gyújtottam rá először. A rokonaink voltak látogatóban, és ők cigiztek. Amikor nem volt itthon senki, elcsentem egy szálat, és elszívtam. Nem tudom, nekem nem volt se jó, se rossz. Semmiképpen nem szoknék rá, mert tudom, hogy milyen hatással van a szervezetre, a függésről nem is beszélve. Azóta nem gyújtottam rá, de valószínűleg a baráti társaságom nagy része cigizni fog, lehet én is szívok egyet. Még egyszer hangsúlyozom, semmiképpen nem akarok rászokni, és úgy érzem lesz annyi sütnivalóm, hogy tudjam, hol a határ.
2013. ápr. 13. 13:24
32/49 anonim válasza:
Soha.
Most vagyok 20 éves, utálom a szagát, undorító ha valaki cigizik körülöttem, büdös lesz a ruhám, a hajam, és napokig érződik. És aki cigizik, abból valahogy sosem jön ki a bagószag.
2013. ápr. 13. 16:27
33/49 anonim válasza:
Nagyon vicces volt ezt a hosszadalmas leírást olvasni életed első cigijéről. Mulatságos, hogy te ezt ilyen nagy élménynek tudod be.
Hogy válaszoljak is:
Nektek milyen volt az első? jó
Titokba csinálátok? csak úgy jött magától, nyilván nem volt eltervezve. utána rögtön megmondtam anyámnak. tehát nem.
És kivel?? barátnőm szülinapján, emberekkel
Hány éves voltál? 14
Honnan volt a cigi? adták
azóta is szívsz? erre nem tudok egyértelműen válaszolni. hétvégén mindig cigizek, egyébként pedig változó, mikor gyújtok rá. van, hogy mindennap, de van,hogy egészen szombatig egyszer sem...
2013. ápr. 13. 17:16
34/49 anonim válasza:
12 évesen, titokban, osztálytársakkal egy parkban, aputól elvettem egy szálat (mindenki, akinek dohányzott otthon valakije, hozott egy szállal), bitang rossz volt. 2 éve rászoktam. Ennyi. Ne szokj rá, hülyeség.
18/l
2013. ápr. 13. 17:28
35/49 anonim válasza:
És te erre büszke vagy? Hát gratulálok.
2013. ápr. 13. 17:30
36/49 anonim válasza:
Nem tudom, de még általánosban. 7-8-os lehettem. Egyedül. Kerestem nagyobb dekkeket :D
Aztán 11-edik osztályban haverom elkezdte és adott 1 slukot, aztán már feleztünk egy szálat majd adott is egy nap 2-3-at. Aztán magamnak vettem, persze itthon nem tudták meg ( gondolom én :D) Iskolával ahogy végeztem elkezdtem dolgozni és akkor is napi szinten szívtam kb. Építőipar. Itt aztán ki nem szívja? :-) 2 hónapja nincs munka, azóta nem szívtam csak 2x azt hiszem.
20f
2013. ápr. 13. 17:50
37/49 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D És nem dicsekedtem vele..Sőt még büszke se vagyok..Azért mert leírtam..én is azt hittem h majd ti is hasonlókat írtok de már amúgy is megbántam h feltettem a kérdést...És nekem ez nagy dolog volt,mert egész edigi életembe nem csináltam mást mint tanultam és tanultam...Úgyhogy lesz*rom h mit mondotok..:D És nem véleményeket kértem h mit gondoltok hanem h elmeséljétek h nektek milyen volt....És aki tényleg leírta annak nagyon szépen köszönöm! :)
2013. ápr. 13. 18:04
38/49 anonim válasza:
14 évesen a barátnőmmel :DDD ugyanis nyáron mindenki cigizett körülöttem (felnőttek)és gondoltam kipróbálom de csak 1 hónapig cigiztem utána nem soha 15/l
2013. ápr. 13. 18:48
39/49 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2013. ápr. 13. 19:06
40/49 anonim válasza:
en 13 evesen probaltam ki eloszor..
Oszinten szolva nm tetszett...
Probaltam egy izesitetett is( vanilias talan?), kb 13,5 evesen, az mar NAGYON tetszett..
Ha nem mindennap megkinalnak 3x akkor egyszer sem, ( olyan tarsasagba elek ahol mindenki cigizik)
Es en minden alkalommal azt mondom: koszi nm, nm cigizek"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!