Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mikor cigiztetek először?

Ti mikor cigiztetek először?

Figyelt kérdés
Nekem úgy volt h ma volt.:D Csak az egyik barátnőnknél találkoztunk 3-man.Pont beszélgetünk és az egyikünk az öngyújtót nyomogatta..és hát..:D felgyúlatta a barkát..:D Aztán csak úgy beugrott az öngyújtóról h cigizünk(persze csak viccből mondtam,nem tudtam h van 2 doboz dohányuk...x"D)hát okéé volt dohány meg papír,volt csinálva kettő és úgy volt h akkor én mert még soha nem cigiztem és az egyik barátnőm aki eddig egyszer akkor is az apjával és majdnem megfuladtt szívunk el majd egyet..A másik meg márt rég nem cigi "szűz"és ak ő a harmadikat. :D felmentünk a padlásra és ott rágyújotunk..Nekem nagyon tetszett...És soha nem gondoltam volna magamról h csak fogom magam azt elszívok 1-et :D Mostanában nagyon sokat gondolkoztam rajta h vajon h lesz és kivel..de azt hittem majd ha koleszba járok és 9.-es leszek...vagy h olyan 17 évesen..:D Hát nem jött be. Am ezért lehet h elfogtok ítélni de jövö héten minden nap lemegyünk majd az erdőbe a suli mellé mert adodot 1 lehetőség h az egyik haverunk szerez ingyen :D de utána már tényleg nem fogok..De komoly nem gondoltam volna,mert eddig mikkor kinálták azt mondtam h menny any*dba...De jó volt...Pedig még a szagát se bírom..pfuu..:D De nagyon finom volt!Csak le ne bukjak,mert anyám olyan,h még a széltől is óv...alig engedett el a barátnőmhöz...pedig ő normális nem úgy mint aki a cigit adta:D Nektek milyen volt az első? Titokba csinálátok? És kivel?? Hány éves voltál? Honnan volt a cigi? azóta is szívsz?13/L

2013. ápr. 12. 22:50
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
93%

A nagyapam ebbe halt bele (tudorak)

A keresztapam is, pedig o leszokott, de elotte 30 evig szivta.

Ezek utan sosem szoknek vissza, sot ra sem gyujtanek tobbe

Utolso vagyok

2013. ápr. 13. 09:25
 22/49 anonim ***** válasza:
84%
16 évesen megkóstoltam, 17 éves koromra rászoktam és rendesen meg is bántam, szóval gratulálok, nagyon nagylány vagy.
2013. ápr. 13. 10:14
 23/49 anonim ***** válasza:
92%
Az én nagybátyám is tüdőrákban halt meg, pedig életében egy szálat sem szívott el... Ettől nem mondom, hogy a cigi jó, főleg nem ilyen fiatalon, én sem dohányzom.
2013. ápr. 13. 10:17
 24/49 anonim ***** válasza:
92%
(a keresztapám nem tüdőrákban, hanem hangszál és gégerákbna (egyértelműen a cigitől):(
2013. ápr. 13. 10:27
 25/49 anonim ***** válasza:
88%
12 évesen
2013. ápr. 13. 10:44
 26/49 Kinga1995 válasza:
96%

Még régen kipróbáltam, nyolc vagy kilenc évesen. A nővérem 12-13 éves volt és az osztálytarsaival lopkodtak anyától cigit, a lakásunkon, iskola után. Én meg kíváncsi voltam, szépen megzsaroltam őket, hogy be lesznek köpve anyánál, ha nem adnak nekem is. Persze rosszul voltam tőle, fehér, mint a fal, remegtem, ha öt slukkot szívtam :-D

A nővérem is abbahagyta, egy-két hónapig volt ez a hóbortjuk. Aztán mikor középsulis lett a nővérem, akkor rászokott, pár új osztálytársával, meg egy-két felsőbbéves haverjával. 12-13 évesen, már nem emlékszem, nyáron egyedül kezdtem lopkodni a nővéremtől cigit (azt hittem, ő nem szúrja ki olyan könnyen, mint anyukám), aztán visszamentem suliba, ott volt még egy pár lány, akik szintén próbálgatták a nyáron, utána velük cigiztem. De akkor még nem voltam rászokva, csak jó bulinak tartottuk, hogy szívtuk suli előtt-után a garázsok mögött, panelházak mögött, szünetben a vécében. Volt, hogy hárman-négyen szívtunk egyet, tényleg csak ilyen próbálgatás volt. Aztán a nővérem kiszúrta, hogy tőle lopom a cigit, de rendes volt, nem mondott meg anyunak, falazott nekem egy csomót, még addot cigit is :-D

Aztán a nyolcadik utáni nyáron, ugyanezzel a lánycsapattal szoktunk rá, miután végigcigiztük a nyarat. A középsuliba már dohányosként mentem fel.

Anya előtt vmikor 14 évesen buktam le, kábé mint a nővérem, jó fej volt velem is, nekem is megengedte, ahogy neki, pár évvel korábban. :-D

2013. ápr. 13. 11:05
 27/49 A kérdező kommentje:
:D Köszi a normális válaszokat! :D Na am h a bunkók is elnyugodjanak magukkal,megbeszéltem a normálisabb barátommal h mi nem leszünk benne ebbe! :D Úgy is lesz még rá lehetőségem majd akkor.:D Nekem nem nagy dolog nemet mondani dolgokra..:D Am anyám is cigis volt csak egyszer gyűjtött vmire azt azt mondta h nem akkar cigizni többet és 20 évig cigizett és letette az ennyi..2 éve nem bagózik...Elhatározta és letette:D Akinek meg valamelyik rokona meghalt benne annak részvétem!?:/
2013. ápr. 13. 11:26
 28/49 anonim ***** válasza:
96%
12 éves voltam de csak beleszívtam le se tudtam tüdőzni. Most is csak beleszívok ha megkínálnak de észrevettem h elkezdtem kívánni szóval szerintem abbahagyom. Tényleg nagyon könnyen rászoksz persze nagyon jó érzés ahogy a füst lemegy a tüdődbe de tényleg nem érdemes rászoknod mert nagyon drága és ha elkapnak a zsaruk "ingyencigivel" olyan pénzbírságot kapsz hogy beszarsz :) én azért szeretem mert zárkózott vagyok és feloldódok tőle de még soha nem szívtam el egy egész szálat és nem is akarok rászokni. Nem menő dolog cigizni nekem pl mondták h nem állna jól de a nőknek amúgy sem áll jól. Ha koleszos leszel hidd el a cigit max tarhálod de örülj ha nem fogsz éhezni. Itt a kolisok üvöltve rohannak le ha van még kaja nem azért mert nem kapnak, hanem mert keveset :) hidd el barátok vannak cigi nélkül is :D 13/L
2013. ápr. 13. 11:40
 29/49 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen egy buliban szívtam a barátnőméből de borzalmas volt,csak kíváncsi voltam,sose bírtam a cigi füstöt nm is értem mi a jó benne.
2013. ápr. 13. 12:11
 30/49 A kérdező kommentje:
Köszii a válaszokat! :)
2013. ápr. 13. 12:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!