Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mikor cigiztetek először?

Ti mikor cigiztetek először?

Figyelt kérdés
Nekem úgy volt h ma volt.:D Csak az egyik barátnőnknél találkoztunk 3-man.Pont beszélgetünk és az egyikünk az öngyújtót nyomogatta..és hát..:D felgyúlatta a barkát..:D Aztán csak úgy beugrott az öngyújtóról h cigizünk(persze csak viccből mondtam,nem tudtam h van 2 doboz dohányuk...x"D)hát okéé volt dohány meg papír,volt csinálva kettő és úgy volt h akkor én mert még soha nem cigiztem és az egyik barátnőm aki eddig egyszer akkor is az apjával és majdnem megfuladtt szívunk el majd egyet..A másik meg márt rég nem cigi "szűz"és ak ő a harmadikat. :D felmentünk a padlásra és ott rágyújotunk..Nekem nagyon tetszett...És soha nem gondoltam volna magamról h csak fogom magam azt elszívok 1-et :D Mostanában nagyon sokat gondolkoztam rajta h vajon h lesz és kivel..de azt hittem majd ha koleszba járok és 9.-es leszek...vagy h olyan 17 évesen..:D Hát nem jött be. Am ezért lehet h elfogtok ítélni de jövö héten minden nap lemegyünk majd az erdőbe a suli mellé mert adodot 1 lehetőség h az egyik haverunk szerez ingyen :D de utána már tényleg nem fogok..De komoly nem gondoltam volna,mert eddig mikkor kinálták azt mondtam h menny any*dba...De jó volt...Pedig még a szagát se bírom..pfuu..:D De nagyon finom volt!Csak le ne bukjak,mert anyám olyan,h még a széltől is óv...alig engedett el a barátnőmhöz...pedig ő normális nem úgy mint aki a cigit adta:D Nektek milyen volt az első? Titokba csinálátok? És kivel?? Hány éves voltál? Honnan volt a cigi? azóta is szívsz?13/L

2013. ápr. 12. 22:50
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
93%

*De különben meg legyél csak büszke magadra, s szívjad dobozszám. Majdcsak kihal, aki nem éri föl ésszel.

" de utána már tényleg nem fogok.."

Lol.

2013. ápr. 12. 23:45
 12/49 anonim ***** válasza:
90%
14 voltam, haver kérdezte, kérek-e egy szálat, kértem... Aztán persze fekete marbit adott, de olyan rosszul lettem a nikotinadagtól, hogy többet cigit soha... Egyébként is csak kíváncsiság volt.
2013. ápr. 12. 23:46
 13/49 anonim ***** válasza:
90%
6 évesen egy részeg csávó megkínált egy slukkal!
2013. ápr. 12. 23:52
 14/49 anonim ***** válasza:
94%
soha, mert 2 közeli rokonom meghalt tőle (mindketten 50 éven aluliak!!! voltak)
2013. ápr. 13. 00:12
 15/49 anonim ***** válasza:
82%

15 voltam... 1 szál volt. Hát... nem vagyok oda érte... de a kíváncsiság hajtott. Azóta sem gyújtottam rá többet, és nem is óhajtok. 17 éves vagyok.

U.i.: Azért az, akinek van egy kis élettapasztalata már 36 évesen... és leírja azt hogy mit ne tegyél, szépen lepontozzátok... szép dolog...

Kívánok sok szerencsét!

2013. ápr. 13. 06:06
 16/49 anonim ***** válasza:
54%

Egyszer, akkor se tüdőre ment. Nem hittem el, hogy mi a jó ebbe a büdös sz@rban, azt én kis naiv 7-8 évesen elcsentem egyet fatertól. Azóta mégjobban utálom ezt a szokást.

Elegáns? Inkább taszító, pláne ha egy nő csinálja, persze ezzel nem arra gondolok, hogy ez az egész füstölés a férfiak privilégiuma. Gusztustalan, egészségtelen és relatíve drága. A múlt században a dohányzás a jólét jelképe volt, manapság a sok csökött agyú még mindig hisz ebben, épp ezért füstölnek, mint a gyárkémény.

De tudjátok mit? Mélyen lesz@rom őket, mindenki önmaga szokott rá, egészen pontosan sokszor társadalmi nyomásra, hisz mitől lehetnél nagyobb arc, minthogy roncsolod a tüdődet? A szabad akartat híve vagyok, legfeljebb tanácsolni tudom, hogy ne szokjanak rá.

Matekozzunk kicsit.

Mennyi kb egy kiló kenyér? Asszem olyan 250 forint körül van. Egy margarin is ennyi, ez üzletfüggő. Egy liter tej kb 200. Az a legjobb, amikor a dohos mihasznák rinyálnak, mert nincs kajájuk, de a cigi ott füstöl a fogatlan pofájukban. Logika ZÉRÓ

Lehet röhögni a dobozokon lévő képeken meg feliratokon, de amíg ők 50 évesen már beszélni sem tudnak meg kiköpik a tüdejüket, én még boldogan hajtom a drótszamarat meg futok a kutyámmal és talán az unokákkal, de, mint azt írtam, ez mindenkinek az önön döntése.

"Az ostobák mindig találtak rá módot, hogy ne örökítsék tovább gyatra mivoltukat." - Darwin

Érzed a párhuzamot?

2013. ápr. 13. 08:38
 17/49 anonim ***** válasza:
89%
12 éves voltam, én is 3 barátnőmmel :D
2013. ápr. 13. 08:43
 18/49 anonim ***** válasza:
91%

Nektek milyen volt az első? A feltűnési viszketegségem és a beilleszkedési vágyam miatt jó volt, amúgy semleges. Se nem rossz, se nem kiemelkedően jó.. :)

Titokba csináltátok? Igen. Suli után, de még énekkar előtt két barátnőmmel kimentünk sétálni a suli előtti kis parkba, és ott volt pár fiúosztálytársunk, akik cigiztek, és gondoltuk, kipróbáljuk. Csak beleszívtam 2-3-at, és ennyi. köhögtem...

És kivel? Mint már leírtam két barátnőmmel és 3 fiúval az osztályból.

Hány éves voltál? 15 (tavaly tavasszal)

Honnan volt a cigi? Ezt is leírtam :D

Azóta is szívsz? Azóta max. 3x szívtam... akkor is valakivel leginkább.

Semmi hasznát nem látom...

16L

2013. ápr. 13. 08:50
 19/49 anonim ***** válasza:
78%

12 évesen kezdtem el cigizni, azóta is rendszeresen cigizek.

16L

2013. ápr. 13. 09:15
 20/49 anonim ***** válasza:
100%

15 voltam az elso slukknal, dacbol tettem, mert hulye voltam..

2 evvel kesobb kezdtem dohanyozni, nem szivtam sokat, 1-1,5 doboz hetente..

Majd 2006 majus 18-an 19 evesen a biologia erettsegim napjan azt mondtam az az utolso szal cigim...

Azota 2 szer slukkoltam, egyszer csak valakiet meggyujtottam, majd megfulladtam.

Utalom a cigifustot, utalom a szagat a szamban, utalom ha a parom szajabol jon (szerencsere o sem dohanyzik, de mar volt h gyujtott ra a 4 ev alatt talan 3 szor)

Otthon sosem buktam le, koleszos voltam. Azota elmondtam. Azta is szegyellem magam, hogy ennyire gyekes voltam, hogy a tarsasag meg miatt cigiztem,meg hogy nem akartam kilogni a sorbol, mentem a birkak utan.

Nekem nem volt nehez leallnom, mindennel igy van, ha eldontom akkor az lesz, de nem kindenki ilyen tipus mint en..

Edesanyam 13 evesen gyujtott ra eloszor, 37 eve dohanyzik, ebbol mikor terhes volt akkor, csak neha gyujtott ra es 1 evig egyser birta...

Banja, hogy valaha elkezdte.

Te ne legy iylen, bar tudom, hogy hiaba papolunk neked...

26/n

2013. ápr. 13. 09:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!