Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan tudom elfogadni?

Hogyan tudom elfogadni?

Figyelt kérdés
Nem tudom elfogadni a koromat. Nagyon, de nagyon nehezen viselem a kötöttségeket, szabad természetű vagyok. Olyan rossz, hogy állandóan " lekislányoznak ", és nem mehetek el sehova. Hogyan tudom elfogadni?
2013. ápr. 3. 18:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. ápr. 3. 18:13
 2/7 A kérdező kommentje:
14...
2013. ápr. 3. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Hát akkor még tényleg kislány vagy,és jogos hogy nem mehetsz sehova!Én sem engednélek el.Otthon van még a helyed!
2013. ápr. 3. 18:18
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Nem hiszem,hogy otthon kellene ücsörögnie..annak idején engem is engedtek,persze csak módjával,mert bíztak bennem,de féltettek.Aztán amúgy 14 évesen még csak 5 percnyire,a mellettünk lévő kisvárosba utazgathattam a legjobb barátnőmmel..aztán 15-16 évesen minden falunapon ott villogtunk,hogy végre kimozdulhattunk és szórakozhattunk.Aztán később jött a mozizás meg a nagyvárosba csavargás.Szeretem ezt az életet,de akkor rejt igazi izgalmakat,ha nem arra figyelek,hogy feszegessem a határaimat,hanem mindenféle kis apróságra figyelek.

Nem kell elfogadnod,ami van,mert az nem is egészséges,ha csak beletörődsz.Ne válj magányossá,zárkózottá emiatt.Legyél élénk,eleven,de megbízható!ha anyud látja,hogy segítesz is neki,meg tudsz magadra vigyázni,akkor lehet,hogy elenged már a nyáron ide-oda.:)

-Az érzelmi leválás fontos folyamata a kamaszkornak!-

17/L

2013. ápr. 3. 18:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2013. ápr. 3. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
64%
14 éves kislány vagy ne csodálkozz,és most kamaszodsz,örülj neki,hogy a szüleid foglalkoznak veled,és nem csak szét teszik a kezüket menj ahova akarsz és csinálj amit akarsz,lehet még nem úgy látod,de pár év múlva rájössz mennyire szerencsés vagy.Sportolj,találj hobbit,barátnőzz foglald el magad.
2013. ápr. 3. 19:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Múló állapot.

Inkább élvezd,hogy szabad vagy,nincs (komoly) teher a válladon,tanulj,olvass,sportolj,barátnőzz.Na meg nehogy azt hidd,hogy a diszkó (vagy ahová 14 évesen még nem tudsz elmenni) olyan nagy szórakozás.Mi pl. a társaságommal utálunk diszkóba járni,mert a diszkók nagy részében rohadt meleg van,büdös,cigiszagú az egész hely,leöntik sörrel a gatyád (ismerősömnek a nyakába hánytak!),tele van izzadt,részeg fiatallal,20 négyzetméteren nyomorognak ezren,és valami idegtépő zenére ugrálnak.Helyette egymásnál lógunk,és sokkal jobb,mint valami tömeghelyen lenni.

2013. ápr. 3. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!