Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire nehéz egy szülőnek...

Mennyire nehéz egy szülőnek "elfogadni", hogy a gyereke elkezdett nemi életet élni?

Figyelt kérdés
Igazán nem tudom, hogy jó helyre tettem-e a kérdésemet, úgyhogy elnézést, ha rossz kategória.
2013. jan. 29. 16:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem nehéz elfogadni, mintha a Te szüleidnek kellett volna elfogadni. Természetes dolog, nincs mit rajta titkolni a szülők előtt, ha normális életkorban kezdi..
2013. jan. 29. 16:24
 2/11 anonim ***** válasza:
69%

hát szerintem ha nem gyerekként akarod kezelni akkor nem gond

a gond akkor van ha még mindig azt az édes kicsi babát látod benne aki vagy 15 éve már az

ha nem vagy képes elengedni a kezét

nekem nem volt gond szerencsére a lányommal jó barátnők is vagyunk ha bármi van tudja hozzám fordulhat felnőttként fogom kezelni

2013. jan. 29. 16:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem vagyok szülő, de nyilván nehéz lehet, vagy legalábbis furcsa. Mint ahogy nekünk is nehéz volt elképzelni gyerekként, hogy a szüleink szexelnek egymással :)
2013. jan. 29. 16:30
 4/11 A kérdező kommentje:

Én sem vagyok szülő még. Most tervezzük a babát. Csak mostanában egyre többet gondolkozom, hogy mi mindennel jár majd a gyermekvállalás, kicsit előreszaladtam, és ma jutottam odáig, hogy mi lesz ha már 16-17 éves lesz.....és akkor jött ez a kérdés, még ha hülyének is néztek ezért. :)

3. válaszoló, látod ez a dolog eszembe sem jutott, pedig mennyire igaz ez az összehasonlítás. :)

2013. jan. 29. 16:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt nehéz,hiszen a gyerekek felnőnek.A védekezésre viszont többször is felhívtam a figyelmét.
2013. jan. 29. 16:45
 6/11 anonim ***** válasza:
3%
Kedves kérdező azt a kort meg is kell élned, amikor a gyereked 16-17 lesz. És addig sok minden történhet veled annyi idő alatt. Én nem merengenék el ilyen durván, mi lesz amikor 16 lesz a gyerek. Jön egy baleset aztán vége mindenek.
2013. jan. 29. 16:58
 7/11 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os válaszoló. Köszönöm ezt az igazán kedves választ.
2013. jan. 29. 17:02
 8/11 anonim ***** válasza:

Annyiban értek egyet a 6-ossal, hogy nem tudok ennyire előre gondolni... még pedig azért, mert még fogalmam sincs milyen lesz gyereket nevelni...

Lehet, hogy mire közeledik az ideje, akkor annak azért jelei lesznek, és lehet, hogy te már jóval hamarabb fel leszel erre készülve mit a gyereked... Hiszen látod, ahogy nő, ahogy már nem gyerek.. már egy kis felnőtt és majd merengsz azon, hogy hogy felnőtt... hát ebbe a nemi élet is beletartozik... lehet hogy akkor már nem lesz annyira furcsa..

De persze az is lehet, hogy mégis furcsa érzéseid lesznek... persze ez elkerülhetetlen, hiszen előbb v utóbb meg fog történni..

2013. jan. 29. 17:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
biztos furcsa érzés lesz :) bár nekem még a pocakomban van. de meg kell majd tanulnunk elengedni őket, és nem anyámasszonykatonáját csinálni belőle, de ez biztos nagyon nehéz lesz :) de párom szavaival élve: ezen a hídon csak akkor megyünk át, ha odaértünk :)
2013. jan. 29. 17:42
 10/11 anonim ***** válasza:
mármint a baba van a pocakomban :) utolsó voltam
2013. jan. 29. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!