Mennyire nehéz egy szülőnek "elfogadni", hogy a gyereke elkezdett nemi életet élni?
hát szerintem ha nem gyerekként akarod kezelni akkor nem gond
a gond akkor van ha még mindig azt az édes kicsi babát látod benne aki vagy 15 éve már az
ha nem vagy képes elengedni a kezét
nekem nem volt gond szerencsére a lányommal jó barátnők is vagyunk ha bármi van tudja hozzám fordulhat felnőttként fogom kezelni
Én sem vagyok szülő még. Most tervezzük a babát. Csak mostanában egyre többet gondolkozom, hogy mi mindennel jár majd a gyermekvállalás, kicsit előreszaladtam, és ma jutottam odáig, hogy mi lesz ha már 16-17 éves lesz.....és akkor jött ez a kérdés, még ha hülyének is néztek ezért. :)
3. válaszoló, látod ez a dolog eszembe sem jutott, pedig mennyire igaz ez az összehasonlítás. :)
Annyiban értek egyet a 6-ossal, hogy nem tudok ennyire előre gondolni... még pedig azért, mert még fogalmam sincs milyen lesz gyereket nevelni...
Lehet, hogy mire közeledik az ideje, akkor annak azért jelei lesznek, és lehet, hogy te már jóval hamarabb fel leszel erre készülve mit a gyereked... Hiszen látod, ahogy nő, ahogy már nem gyerek.. már egy kis felnőtt és majd merengsz azon, hogy hogy felnőtt... hát ebbe a nemi élet is beletartozik... lehet hogy akkor már nem lesz annyira furcsa..
De persze az is lehet, hogy mégis furcsa érzéseid lesznek... persze ez elkerülhetetlen, hiszen előbb v utóbb meg fog történni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!