Mennyire nehéz egy szülőnek "elfogadni", hogy a gyereke elkezdett nemi életet élni?
Figyelt kérdés
Igazán nem tudom, hogy jó helyre tettem-e a kérdésemet, úgyhogy elnézést, ha rossz kategória.2013. jan. 29. 16:17
11/11 anonim válasza:
Hát nyilván ha jól nevelted,értelmes gyerek akkor nem fogja elsietni a szexuális életet,és ha 17-18-19 évesen már van komoly kapcsolata,akkor szerintem természetes ha él szexuális életet,legalábbis nekem nem lenne problémám, a gyereket felvilágosítottam jó hamar,ha van komoly kapcsolata még óvszert is szívesen veszek neki,felelősségteljes gyerek nem tudom mit bánnék rajta,és mondom jó neveléssel nem fog 14-15 éves kislányként már szexelni,azt nem is nézném jó szemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!