Mit tegyek? 13 éves múltam de a szüleim nem engednek sehová!
Szia
2015-ben olvaslak de mintha csak magamat látnám..(Igaz én 12 vagyok) Sehova sem engednek. Ha el akarok menni sétálni az utcánkban akkor azt mondják hogy túl kicsi vagyok és hogy majd az egyikük velem jön (apám vagy anyám)...És nem értik meg hogy azért akarok sétálni mert EGYEDÜL akarok lenni és gondolkozni akarok nem azt hogy anyám mellett sétáljak az utcán. Nem lakok durva környéken...Hanem faluban, ráadásul NÉMETORSZÁGBAN ami azért valljuk be...Bűnténymentesebb mint Magyarország..A falucska is nagyon barátságos és ismerem mint a tenyerem (mivel 8 km2). Addig engednek hogy a suliba (busszal, 20 perc mivel másik falu) oda és vissza meg a sulitól elgyalogolni a tesómig mert az iskola melletti utcában lakik. Aztán ennyi. Biciklizni 6 évesen tanultam de az hogy egyedül vagy barátnőmmel elengedjenek bicajozni...Ahh...Magyarországon elmehettem a boltba. Meg az iskoláig gyalog. De azok közel voltak, 5 perc se gyalog. Nem engedik hogy azt a sportot csináljam amit szeretnék (gimnasztika) pedig Magyarországon is Fit-Kideztem ami nem sokkal különb. Úgyhogy most lovaglok..Mintha az nem lenne olyan veszélyes mint a gimnasztika...A lóról ugyanúgy leeshetek mint mondjuk ha rosszul csinálnék egy elemet (pl szaltót) és eltörne közben a karom. Semmit nem csinálhatok. Szabadidőmben csak rajzolhatok, olvashatok, TVzhetek vagy gépezhetek (de max másfél-két órát). Facebookom nincs mert ahhoz is "túl kicsi" vagyok. Így a magyar osztálytársammal se tudom tartani a kapcsolatot mert összesen a 30 gyerekből 5 gyereknek van meg a száma (telefon) de facebooka viszont vagy 20-nak. Ha olvassátok ezt a kérdést (ti, az osztálytársaim) akkor üzenem hogy szeretlek titeket és remélem tudjátok ki vagyok <3 (az aki tavaly elutazott Németországba és most ott lakik). De te már 19 éves vagy :) És most már szabad vagy? :)
Sziaa! En 2017-ben olvaslak de nallunk is ez van. De te mar sokkal idosebb vagy.:) :(
En se tudok ezzel mit kezdeni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!