Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? 13 éves múltam de...

Mit tegyek? 13 éves múltam de a szüleim nem engednek sehová!

Figyelt kérdés
13 éves múltam de a szüleim nem engednek sehová! Még negyedikesen is kísérgettek az iskolába. A legjobb barátnőmhöz is alig akartak elengedni akit már 4 éve ismerek! 1-kor indultam odaértem negyed kettőre de fél 4-kor már jött is értem apám! És biciklizni is 4.-esen kezdtem el tanulni, hamarabb azért nem mert féltettek! Hihetetlen igaz? És nem is mehetek biciklizni egyedül! Apám mindig elkísér. És ha megyünk valahová és én rossz irányba kanyarodok akkor mindig rámripakodik hogy:Hol az eszed?! meg hasonlók. Megmondaná hogy honnan kéne tudnom mi merre van ha sehova nem mehetek csak az iskoláig meg vissza???!!! Már nagyon elegem van ebből!!!!!!!!! És egyszerűen nem bírja elviselni hogy én nem akarok húst enni! Ha kell erővel belémtömi!!!! És ha leülök gépezni már 1,5 óra után megkérdezi:nem lesz már elég?! És sokszor mondogatja:Minek szól állandóan az a tv? És ha vmiből 3-ast kapok kiabál velem! De miért?! Attól nem fogok jobban tanulni ha ordítozik velem! Max azt éri el ami már sikerült is neki hogy annyira félek a rossz jegytől hogy nem tudok koncentrálni és rosszabbul teljesítek mint amire képes vagyok. Na hát ez lenne a problémám! Kérlek minél előbb válaszoljatok hogy ilyen helyzetbe mit lehet csinálni! L/13
2009. szept. 19. 10:28
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
ez jóó ötlet...mutasd meg a válaszokat a szüleidnek vagy apukádnak! ezek után biztos mérgesek lesznek de belátják majd h azért vhova ha nem is messze de a bnőidhez elmehetsz
2009. dec. 22. 20:03
 32/35 anonim válasza:

Szia

2015-ben olvaslak de mintha csak magamat látnám..(Igaz én 12 vagyok) Sehova sem engednek. Ha el akarok menni sétálni az utcánkban akkor azt mondják hogy túl kicsi vagyok és hogy majd az egyikük velem jön (apám vagy anyám)...És nem értik meg hogy azért akarok sétálni mert EGYEDÜL akarok lenni és gondolkozni akarok nem azt hogy anyám mellett sétáljak az utcán. Nem lakok durva környéken...Hanem faluban, ráadásul NÉMETORSZÁGBAN ami azért valljuk be...Bűnténymentesebb mint Magyarország..A falucska is nagyon barátságos és ismerem mint a tenyerem (mivel 8 km2). Addig engednek hogy a suliba (busszal, 20 perc mivel másik falu) oda és vissza meg a sulitól elgyalogolni a tesómig mert az iskola melletti utcában lakik. Aztán ennyi. Biciklizni 6 évesen tanultam de az hogy egyedül vagy barátnőmmel elengedjenek bicajozni...Ahh...Magyarországon elmehettem a boltba. Meg az iskoláig gyalog. De azok közel voltak, 5 perc se gyalog. Nem engedik hogy azt a sportot csináljam amit szeretnék (gimnasztika) pedig Magyarországon is Fit-Kideztem ami nem sokkal különb. Úgyhogy most lovaglok..Mintha az nem lenne olyan veszélyes mint a gimnasztika...A lóról ugyanúgy leeshetek mint mondjuk ha rosszul csinálnék egy elemet (pl szaltót) és eltörne közben a karom. Semmit nem csinálhatok. Szabadidőmben csak rajzolhatok, olvashatok, TVzhetek vagy gépezhetek (de max másfél-két órát). Facebookom nincs mert ahhoz is "túl kicsi" vagyok. Így a magyar osztálytársammal se tudom tartani a kapcsolatot mert összesen a 30 gyerekből 5 gyereknek van meg a száma (telefon) de facebooka viszont vagy 20-nak. Ha olvassátok ezt a kérdést (ti, az osztálytársaim) akkor üzenem hogy szeretlek titeket és remélem tudjátok ki vagyok <3 (az aki tavaly elutazott Németországba és most ott lakik). De te már 19 éves vagy :) És most már szabad vagy? :)

2015. máj. 19. 19:30
 33/35 anonim válasza:
Jézus ennek a lánynak a szülei kis köcs#gök.
2015. aug. 21. 10:21
 34/35 N26 válasza:

Sziaa! En 2017-ben olvaslak de nallunk is ez van. De te mar sokkal idosebb vagy.:) :(

En se tudok ezzel mit kezdeni:(

2017. márc. 18. 17:43
 35/35 anonim válasza:
Mar 22 eves vagy,minden oke?xdd
2018. jún. 2. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!