Semmit nem engednek nekem a Szüleim? Mit tegyek?
14 éves vagyok, a szüleim semmit nem engednek meg.
*se azt hogy ottaludjak 1 bnmnél.
*se azt hogy Pircinget tetessek be.
*se a hajfestést.
És ezeken kivül még nagyon sok mindent...
Aztmondják nem lázadozok. amugymeg 4es tanuló vagyok, sztem nem ezzel lehet a baj.
egyszerüen nem biznak meg bennem?
A hajfestés és a piercing tiltása abszolút jogos.
Az ottalvósat nem értem, hiszen ha a barátnőd akkor simán lehetne. Fiúnál persze tök más a helyzet.
Megertem a szuleidet, hisz en sem engednem!
Szerintem meg tul korai varj meg par evet ezzel, nem kioktatni akarlak, csak jotanacs.
Én is annyi mindent kipróbálnék,de nem engedik...Azt hittem,hogy könnyebb lesz nekem,mert már a "nővérem kitaposta előttem az utat".Sőt nővérem is mondta nekem,erre apám azt mondta,hogy igen,tényleg könnyebben fogja megengedni nekem a dolgokat.
Én meg pont azt veszem észre,hogy nehezebben.Szerintem sajnos ez érthetőbb,hogy nehezen engedd meg egy csomó mindent,mert már csak én vagyok az "kicsi lánya".
Amit tehetünk,hogy várunk,hátha megengedik később.
14/L
Szerintem a 4-es az nem olyan rossz,tartsd meg ezt a szintet:)
A barátnős ottalvást én sem nagyon értem,talán kérdezd meg tőlük,hogy ezt a dolgot miért nem engedik,és úgy próbálj velük erről beszélni:)
A piercing szerintem is korai,és a hajfestés is valamilyen szinten.Hidd el,nem ettől leszel jobb,meg több ember,és tényleg a természetes szépség az igazi.(Y)
De ha ez boldoggá tenne,ezzel a kettővel várj még pár évet,és biztos megfogják engedni:)
Utolsó válaszoló,te meg nem értem miért vagy ilyen bunkó!meg lehet ezt fogalmazni más hangnemben is,nem csak ilyen stílusban.
Kérdező:Sok sikert:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!