Mit tegyek? 13 éves múltam de a szüleim nem engednek sehová!
:DDDD na ugye hogy ugye :DDDD
sok sikert!!! És ne add fel!
Szegény... Nehéz helyzetben vagy.
Apukád félt, mert ez világ nagyon goromba, és ma nagyon nehéz egy korodbelinek normális életet élni. Miközben viszont neked éppen az a dolgod, hogy szépen lassan önállósodj, és felnőlj...
Én szívem szerint apukádat elküldeném egy nevelési tanácsadásra, ahol szakemberek magyaráznák el neki, hogy a túlzott féltéssel hosszú távon éppen az ellenkező hatást fogja elérni, mint amit szeretne. A tizenévesek hajlamosak dacból a "csakazértis" elvén butaságokat csinálni, ha túl szorosnak érzik maguk körül a kontrollt. Mindemellett biztos vagyok benne, hogy azért csinálja ezt veled apukád, mert nagyon szeret, és nem bírná elviselni, ha belőled nem lenne egészséges, káros szenvedélyektől mentes, sikeres felnőtt...
Talán első körben tartanék egy családi mozidélutánt neki, és levetíteném a Némó nyomában"-t... Egy bölcs, bolond hal abban azt mondta egyszer: "Ha nem engeded, hogy bármi történjék a fiaddal, akkor semmi sem történik vele. Az pedig nagyon unalmas..."
Abból, ahogyan írsz nekem egy okos, korához képest érett lánynak tűnsz. Van eszed, hát használd! De ne azon töprengj, hogy hogy szökj meg! Vegyél egy nagy levegőt, és először is próbáld meg anyukádat magad mellé állítani. Azután pedig ülj le beszélgetni apukáddal. Érvelj, beszélj, bizonyítsd be, hogy már majdnem felnőtt vagy. Hogy képes vagy vigyázni magadra. Ne hagyd felbosszantani magad, és ha kiabálni kezd, hagyd ott, mondd neki, hogy majd folytatjátok, ha megnyugodott, mert nem célod felidegesíteni. Magyarázd el neki, hogy nem azt kéred, hogy engedjen el diszkóba, hogy nem zülleni akarsz, csak a barátnőddel lenni, mint minden korodbeli lány...
Mondd meg neki, hogy tudod, hogy csak azért ilyen, mert nem akar elveszíteni, de éppen ezzel, hogy nem bízik meg benned, hogy nem hiszi el, hogy képes vagy vigyázni magadra, ezzel fog igazán elveszíteni...
Drukkolok neked!
Egy 28 éves anyuka, aki maga is volt tizenéves, mégsem lett sem drogos, sem ribanc, sem lelki sérült...
Hát mit tegyél??????
Nem menny sehova!!!!!!!!!
Én 13 vok de minden hova mehetek azért besz. ilyen könnyen:)xDxD
Nem nem vagyok szenyó igazad van teljes mértékben!!!!!!!!!
Mutasd meg nekik a válaszokat!!!!
És talán rá jönnek h ez így nem jó!!!!
Ez már téleg szenyóság jó hogy nem akarnak apácát belőled xDxDBocs ezt muszály volt xDxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!