Mit csináljak, hogy a szüleim visszafogják magukat a jelenlétemben?
Figyelt kérdés
A szüleim 39 és 41 évesek,de még mindíg huszonèveskènt viselkednek pl. Anyum öltözködése beszéd stílusa stb. De a legzavarobb Az ,Hoegy nagyon perverzek pl.múltkor mondta anyu h keressek meg vmit a szekrényében én pedig találtam benne egy olyan közepén lentlukas ,(direkt nincs ott anyag) máskor pedig műp*niszeket és anyukám és apukám akár előttem fogdossak egymást "úgy" meg anyumat folyton mások mérete zaklat és perverz dolgokkal zavarba hoz,mit mondjak nekik Hogy megértsék,Hogy 16 leszek és eléggé zavar a viselkedésük? Helyesírásèrt elnézést,telefonról írok aminek elég rossz a billentyűzete2013. márc. 28. 15:16
31/31 anonim válasza:
Nevelési tanácsadóban dolgozom a gyermekvédelmisekkel együtt. Nincsen rá szükségem, hogy "tegyem az agyamat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!