Mit csináljak, hogy a szüleim visszafogják magukat a
jelenlétemben?
Ha nem tudják megérteni, hogy ez Téged zavar, akkor beszélj az osztályfőnököddel, hogy értesítse a Gyámhatóságot. Akkor majd észhez térnek a szüleid!
2013. ápr. 1. 12:47
22/31 A kérdező kommentje:
23/31 A kérdező kommentje:
Előbb kijavított a telo * és ők mit fognak tenni?
67%-os, remélem nem gondolod komolyan, amiket írsz...
Nézz utána néhány fogalomnak mielőtt használod őket (jelzem, baromi rosszul). Elsőnek mondjuk lesd meg a "prüdéria" szavunk jelentését.
Én baromi szabadszellemű és laza ember vagyok, de azért az már nálam is erősen túlmegy minden határon, hogy a szülők majdhogynem a gyerekük előtt közösülnek.
Apu mondja anyunak, hogy tolja le a bugyiját és mutassa meg a "p*náját" és anyu meg is teszi. Mindezt a kamasz gyerekük előtt.
És szerinted ez normális...
L/26
2013. ápr. 4. 04:57
A 04-01 12:47-es vagyok. Gyerekek előtt maximum csók lehet a szülők között, de ez se legyen mindennapos! A szülők szexuális élete nem tartozik a gyerekekre!!! Kedves Kérdező, ahogy már írtam, szólj az osztályfőnöködnek, hogy értesítse a Gyámhatóságot mert amit a szüleid művelnek az nagyon nem normális!!! Ez valamilyen szinten szexuális zaklatásnak minősül.
2013. ápr. 4. 06:25
A gyámügy ki fog menni terepszemlére és rápirítanak a szüleidre. Első lépében ez fog történni. Szúrópróbaszerűen megy ki családgondozó. A cél természetesen a probléma kezelése.
2013. ápr. 4. 07:05
Ez nem feljelentés! A gyermekvédelemnek benne van a nevében, hogy a gyermekek védelmére szakosodott intézmény. A szexuális molesztálás későbbi pszichikai következményeiről a jelek szerint semmit sem tudsz. Az, ami náluk történik, az már a fajtalankodásba tartozik bele, mert szexuális tevékenység végignézésére kényszerítik a gyereküket. Ennek komoly következménye lehet a későbbiekben. És cselekedni kell, mert a szülők is segítségre szorulnak! Az az ember, aki nincsen tisztában a társadalmi normákkal, szintén kezelésre szorul.
2013. ápr. 4. 08:55
ez az utánozzuk ebben is az amcsikat! fajtalanság? te normális vagy?
megnézem én azt amikor a gyivi ilyen ügyben lép (tudom már nem úgy hívják)
indíts hivatalból eljárást
szerintem szülők kaphatnanak egyből letöltendőt
a 17 éves lány meg mehet állami gondozásba aztán 18 évesen ki az utcara majd él amiből tud
te meg elégedett lehetsz
tönkretettel ülit, jó hivatalnok vagy!
2013. ápr. 4. 20:02
Te meg még mindig ostoba vagy... igen, lépni fog a gyermekvédelem. Az állami gondozás ettől messze van. Viszont van családlátogatás, terepszemle, tanácsadás.
2013. ápr. 5. 11:58
gyermekvédelmis vagy vagy csak teszed itt az agyad?
2013. ápr. 5. 18:01
Kapcsolódó kérdések: