Mit csináljak, hogy a szüleim visszafogják magukat a
jelenlétemben?
próbálj ezen túllépni csak azért zavar mert abban a korban vagy amikor a szülő bármit csinál az a szemedben gáz
az nem baj ha a szüleid 40 évesen sem vén trottyként viselkednek
keress egy csajt/fiút és fogdosd te is :-D
ne legyél öregebb mint a szüleid
2013. márc. 29. 02:53
én a 9essel értek egyet. bár az fura hogy vki úgy prűd hogy a szülei nem azok, azt hittem hogy ez nevelés kérdése. neked is csak azt tudom mondani kérdező: most abban a korban vagy amikor a szüleid minden dolga szerinted ciki. ám vedd észre a dolgok jó oldalát! a szüleid szeretik egymást, nem váltak el, nem isznak, nem vernek meg minden nap és még sorolhatnám. sok embernek ennyi re jut a szüleiből szal becsüld meg amit az élet adott!
2013. márc. 29. 03:00
13/31 A kérdező kommentje:
Utolsó 2 miért is vagyok prűd? Mert Nem tetszik ,Hogy anyámék szinte előttem élik a házas életük 90%-át? Nem Az zavar ,Hogy van szexuális életük ,hanem Az amiért előttem élik ki . Tehát miért is vagyok prüd?
Ez a kategória gyakorlatilag szexuális zaklatás! Ezt így mondd meg anyukádnak négyszemközt szó szerint! Azt, hogy NEM vagy kíváncsi a nemi életükre, mert ez nem rád tartozik!
A szexuális segédeszközükhöz, pedig neked nincsen közöd. Ne turkálj a holmijuk között. Felnőttként joguk van ehhez, nem a te dolgod.
Vannak magamutogató és nárcisztikus felnőttek. Ezt leszámítva milyen a kapcsolatod velük?
2013. márc. 29. 15:10
15/31 A kérdező kommentje:
Hát Nem a legjobb biztos szeretnek meg minden de anyum szinte csak veszekedni tud velem és szinte mindenkinek unszimpatikus barátai nincsenek és a magándolgaimrol is folyton zaklat amihez tényleg semmi köze
Hát ha nem hajlandóak változtatni, fenyegesd meg őket. Pl: elköltözöl, vagy valami durva dolgot. Vagy tudod mit, vegély ki egy kicsi lakást 1-2 barátnőddel, lehet hogy jó ötletnek tartanák a barátaid is. Ki tudja. Vagy csak menj fel 1-2 éjjszakára egy barátnődhöz, és mondd azt a szüleidnek, hogy elköltöztél, és ha nem hagyják abba soha többé nem láthatnak, vagy valami ilyesmit. Azért ez már szinte zaklatás. A saját szüleidről van szó, ez azért nagyon durva. Kicsit verd át őket, zsarold meg őket, itt már nem a gyereknek kell tűrni, itt már lépned kell, különben sosem lesz vége, amíg el nem költözöl valójában.
2013. márc. 29. 18:55
És szerinted te igen értelmes utolsó emberke, kifogja a lány kajáját, napi tisztálkodását, szórakozásait, stb biztosítani neki? Meg egyáltalán miből fog megélni? Ez nem így működik ahogy a fejetekben elképzelitek, megzsarolom a szüleimet és külön költözöm. Ha van saját kereseted és külön tudsz költözni, akkor tedd meg. De ne várd azt, hogy szüleid finanszírozzák.
2013. márc. 29. 19:57
Nem költözésről van szó, csak 1-2 éjjszakára menjen fel a barátnőjéhez. És szerintem megérdemlik az ilyen szülők! Nagyon si megérdemlik, hogy kicsit beparázzanak, vagy átéljenek valami olyat, hogy rájöjjenek, hogy a lányuknak milyen rossz. Vagy nyilvánosan akadjon ki. Én bosszút állnék, az biztos. Nekem megvan hozzá a kellő ravaszságom, és olyanokat ki tudok találni, hogy azt elfelejteni nem lehet. Nem szoktam nagyon alkalmazni, főleg a családomon nem, de neki lépnie kell! ldönti majd, hogy mit tesz, de én kitolnék az ilyen zaklatókkal!
2013. márc. 30. 20:54
komolyan kérdező, miért nincsenek alkoholista szüleid! akkor megbecsülnéd ami neked jutott, ez legyen a legkisebb bajod hogy előtted nem fogják magukat vissza. azért vagy prűd mert szerintem a szüleid nem változtak ők eddig is ilyenek voltak, max te változtal
egyébként meg ha mered (úgysem mert prűd vagy) kezdd el kiverni előttük, és ha ezen fennakadnak jó eséllyel akkor mondhatod: na kb ilyen érzés nekem is titeket látni. ebből érteni fognak, mert láthatóan a szólásból csak veszekedés van.
2013. ápr. 1. 01:07
nem tudom miért azt hittem fiú vagy
lányként mit csinálj passz
női praktikák zokogás hisztizés
2013. ápr. 1. 01:10
Kapcsolódó kérdések: