Más is járt így?! : Nemrég szültem az ÁEK-ben (MÁV kórház), és császár után az aneszteziológus egy névjegykártyát adott a páromnak, jelenlétemben, és azt mondta, hogy: "amennyiben értékelni kívánnánk a munkáját".
Nekem a Margitba került 10ezerbe az epidurálisom.Közölték, hogy nincs a szinten orvos aki be adja, de hát ha nagyon akarjuk, akkor lenne......
Én is teljesen ki borultam.De hát ez az amivel még mindig nem lehet mit csinálni.
Ha azt mondom, hogy nem adok pénzt, hagynak ott szenvedni...
Szemétládák....
21:22-es vagyok. Egyébként érdemes belegondolni az anesztes szemszögéből is. Kap 8-10 év tanulás után 100ezer Ft-ot. Persze kimehet külföldre, de akkor meg nem lesz, aki érzéstelenítőt adjon be itthon és asszem sokan fizetnénk érte akkor, csak legyen!!!
De egyébként úgy gondolom, hogy aki hálás akar lenni, az könnyen kinyomozhatja, hogy ki is volt a doki. Én a szülésznő nevére nem emlékeztem, de szerettünk volna "hálásak lenni". Egyszerűen megkérdeztem a nevét a dokimtól, meg a gyerekágyas osztályon, hogy mikor lesz bent és megkerestük őt az adott pillanatban.
Na azért álljon meg a menet..azért mert ő 100ezret keres, arról nem én tehetek.És én amikor azt a 10est kénytelen voltam oda adni, akkor pont annyi pénzünk volt, hogy ne haljak éhen!!!!
Ezt akárhonnan nézem undorító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!