Más is járt így?! : Nemrég szültem az ÁEK-ben (MÁV kórház), és császár után az aneszteziológus egy névjegykártyát adott a páromnak, jelenlétemben, és azt mondta, hogy: "amennyiben értékelni kívánnánk a munkáját".
Az ÁEK-ben pár éve botrány volt abból, hogy epidurális érzéstelenítést eleve csak úgy adtak be, hogy közölték előtte, 10 e Ft-ba kerül, kéri v. sem. Sokéve így ment. Valaki panaszt tett, sajtóban is lejött a dolog anno.
Szóval a probléma nem új, csak most kevésbé nyílt. De egy cseppet sem felháborítóbb, mint a tarifáit közlő szülészorvos.
Előző vok, közben azon gondolkodtam, hozzám is ilyen szöveggel jönne, mit válaszolnék?
"Köszönöm szépen, következő szülésem alkalmával Önt fogom felfogadni" (aztán kíváncsi lennék, bejön-e éjszaka, ha épp nem ügyeletes, vagy eltolja miattam a nyaralását, mint a dokim :))
vagy
" Mivel semmilyen extra szolgáltatást nem nyújtott, én sem fogok. Próbálkozzon legközelebb."
vagy
"Köszönöm, akkor majd erre a címre küldjem a babám fotóját, ugye?"
vagy
"1-10-ig megfelel???" (az értékelés)
vagy
egyszerűen rárajzolok egy mosolygós arcot (smile)
:))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!