Mit csináljak, hogy a szüleim visszafogják magukat a jelenlétemben?
Figyelt kérdés
A szüleim 39 és 41 évesek,de még mindíg huszonèveskènt viselkednek pl. Anyum öltözködése beszéd stílusa stb. De a legzavarobb Az ,Hoegy nagyon perverzek pl.múltkor mondta anyu h keressek meg vmit a szekrényében én pedig találtam benne egy olyan közepén lentlukas ,(direkt nincs ott anyag) máskor pedig műp*niszeket és anyukám és apukám akár előttem fogdossak egymást "úgy" meg anyumat folyton mások mérete zaklat és perverz dolgokkal zavarba hoz,mit mondjak nekik Hogy megértsék,Hogy 16 leszek és eléggé zavar a viselkedésük? Helyesírásèrt elnézést,telefonról írok aminek elég rossz a billentyűzete2013. márc. 28. 15:16
1/31 anonim válasza:
Hát én tuti beszólnék, hogy fejezzék be, ne előttem csinálják. Nem vagy már kis gyerek de ez akkor is gáz. Én sajnállak személy szerint. Anyádéknak ezt négyszemközt kellene rendezniük.
2/31 A kérdező kommentje:
Én szóltam már nekik Hogy undorító de Nem érdekli őket ugyan Ugy mutogatják előttem a dolgaikat( intim testrészüket)gymásnak és engem zavar igaz kiskorom óta ebbe nőttem fel de gyűlöm
2013. márc. 28. 16:28
3/31 anonim válasza:
Ezt nem értem.Mi az h előtted mutogatjak?
4/31 A kérdező kommentje:
Hát Hogy pl. Apum akár a jelenlétemben megkéri anyut h tolja le a bugyiját mutassa meg a p*ináját.... Ő meg meg is teszi
2013. márc. 28. 20:30
5/31 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy birod. Érdemben segíteni nem tudok, de nagyon sajnálom, hogy ekkora perverz állat szüleid vannak
6/31 anonim válasza:
tanulj! tanulj!
akkor minel hamarabb elkoltozhetsz ,ezek a primitiv ismeretlen allatfajok kozul ( mar bocsi )
7/31 anonim válasza:
ilyen szülők vannak? Szólj a nagyszüleidnek.. ez rád kihathat lelkileg.
8/31 A kérdező kommentje:
Az egyik nagymamám velünk lakik de ő vele Nemmernék ilyenekről beszélni
2013. márc. 28. 23:19
9/31 anonim válasza:
Szerintem túldramatizálod a dolgokat. Természetes dolog, hogy szüleid is élnek nemi életét, még akkor is ha előtted csinálják. Azt jelenti, hogy nem szemérvesek és prüdek, mint a legtöbb szülő. Én szüleimmel is olyan viszonyban vagyok, hogy pl amikor felviszek csajt a szobámba, akkor ott dugom meg, amikor pl anyuék a másik szobában vannak. Vagy pl a nappaliban már elkezdünk pettingelni, szüleim előtt, és semmi probléma nincs belőle. Vedd lazábbra, a saját véred, nem tudom miért kell ebből ügyet csinálnod.
10/31 anonim válasza:
Hát, utolsó, a te családod is érdekes felfogású lehet. Szülők előtt pettingelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!