Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, hogy a szüleim...

Mit csináljak, hogy a szüleim visszafogják magukat a jelenlétemben?

Figyelt kérdés
A szüleim 39 és 41 évesek,de még mindíg huszonèveskènt viselkednek pl. Anyum öltözködése beszéd stílusa stb. De a legzavarobb Az ,Hoegy nagyon perverzek pl.múltkor mondta anyu h keressek meg vmit a szekrényében én pedig találtam benne egy olyan közepén lentlukas ,(direkt nincs ott anyag) máskor pedig műp*niszeket és anyukám és apukám akár előttem fogdossak egymást "úgy" meg anyumat folyton mások mérete zaklat és perverz dolgokkal zavarba hoz,mit mondjak nekik Hogy megértsék,Hogy 16 leszek és eléggé zavar a viselkedésük? Helyesírásèrt elnézést,telefonról írok aminek elég rossz a billentyűzete
2013. márc. 28. 15:16
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
72%
Hát én tuti beszólnék, hogy fejezzék be, ne előttem csinálják. Nem vagy már kis gyerek de ez akkor is gáz. Én sajnállak személy szerint. Anyádéknak ezt négyszemközt kellene rendezniük.
2013. márc. 28. 15:30
 2/31 A kérdező kommentje:
Én szóltam már nekik Hogy undorító de Nem érdekli őket ugyan Ugy mutogatják előttem a dolgaikat( intim testrészüket)gymásnak és engem zavar igaz kiskorom óta ebbe nőttem fel de gyűlöm
2013. márc. 28. 16:28
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem értem.Mi az h előtted mutogatjak?
2013. márc. 28. 16:41
 4/31 A kérdező kommentje:
Hát Hogy pl. Apum akár a jelenlétemben megkéri anyut h tolja le a bugyiját mutassa meg a p*ináját.... Ő meg meg is teszi
2013. márc. 28. 20:30
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom hogy birod. Érdemben segíteni nem tudok, de nagyon sajnálom, hogy ekkora perverz állat szüleid vannak
2013. márc. 28. 20:33
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

tanulj! tanulj!

akkor minel hamarabb elkoltozhetsz ,ezek a primitiv ismeretlen allatfajok kozul ( mar bocsi )

2013. márc. 28. 22:04
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
ilyen szülők vannak? Szólj a nagyszüleidnek.. ez rád kihathat lelkileg.
2013. márc. 28. 22:22
 8/31 A kérdező kommentje:
Az egyik nagymamám velünk lakik de ő vele Nemmernék ilyenekről beszélni
2013. márc. 28. 23:19
 9/31 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem túldramatizálod a dolgokat. Természetes dolog, hogy szüleid is élnek nemi életét, még akkor is ha előtted csinálják. Azt jelenti, hogy nem szemérvesek és prüdek, mint a legtöbb szülő. Én szüleimmel is olyan viszonyban vagyok, hogy pl amikor felviszek csajt a szobámba, akkor ott dugom meg, amikor pl anyuék a másik szobában vannak. Vagy pl a nappaliban már elkezdünk pettingelni, szüleim előtt, és semmi probléma nincs belőle. Vedd lazábbra, a saját véred, nem tudom miért kell ebből ügyet csinálnod.
2013. márc. 28. 23:24
 10/31 anonim ***** válasza:
96%
Hát, utolsó, a te családod is érdekes felfogású lehet. Szülők előtt pettingelni...
2013. márc. 28. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!