Miért sír állandóan egy éves kicsim az én jelenlétemben?
Figyelt kérdés
Mindig! Mostmár annyira de annyira belefáradtam, hogy este rákiabáltam, persze ez olaj volt a tűzre. Egész álló nap csak vele foglalkozom, semmit nem csinálok, csak megfőzök neki, a többi időt együtt töltjük játékkal, de ez sem elég, állandóan nyafog.
Ahogyan Apa hazaér és elkezdenek játszani, hallom a hangos nevetést, ahogy benézek a szobába rájuk, rögtön lebiggyeszti a száját, nyúl felém és kezdődik a nyafogás, sírás. Nem értem.
2010. ápr. 1. 21:07
1/7 Bea24 válasza:
Szerintem tudja, hogy Neked panaszkodhat és elsírhatja a "bánatát" és azért is nyúl feléd. Ne fogd fel ezt ilyen komolyan szerintem, persze biztosan rosszul esik, de ez változni fog.
2/7 anonim válasza:
Egy éves babának nem jó,ha egész nap csak vele foglalkozol.Hagynod kell,hogy egyedül is elfoglalja magát.Nagyon hozzád van szokva,és tudja,hogy nálad mindent elérhet,amit akar.
3/7 A kérdező kommentje:
JAJJ MIKOR????? Mikor fog változni?
Köszi
2010. ápr. 1. 21:17
4/7 anonim válasza:
Pont ma olvastam erről egy babamasszázs könyvben és az 1. hozzászólónak van igaza, elsőre furcsán hangzik, de mivel hozzád kötődik erősen, benned bízik. ezért nálad vezeti le a napközben felgyűlt stresszt, babamasszázzsal állítólag fokozatosan oldható a baba feszültsége és egy idő után megtanulja a babs rövid idő alatt levezetni a feszültségetl, talán érdemes lenne megpróbálnod. Szóval NYUGI, szeret téged! :)
5/7 A kérdező kommentje:
Utánajárok a babamasszázsnak. Úgy érzem nem bírok várni addig amíg ezt kinövi. Köszi!
2010. ápr. 1. 22:03
6/7 anonim válasza:
Téged egész nap lát és kicsit meg is un, apát meg csak este, ő az új játszótárs:) én emiatt próbáltam a napjait változatosabbá tenni. Nem mindig ugyanaz a napotok? Mert akkor ezt unja, nem téged! Vidd játszótérre kicsit, had nézelődjön, tud már hintázni az öledben, menjetek hosszabb sétákra délelőtt új utakon, találkozzatok más babákkal, vidd a mamához , játszatok ott együtt vagy hívd át anyósodékat, ilyenek. Szinesebb program és jobb lesz sokkal!
7/7 anonim válasza:
Nálunk is ugyan ez van!A fiam is egy éves .Amikor kicsi volt pár hónapos akkor szerette a babamasszázst, de most nem áll meg egy percet sem csak ha alszik és lehetetlen masszírozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!