Hogyan lehetnék teljes értékű lány?
Figyelt kérdés
Gyermekkoromtól fogva úgy érzem, hogy belül lány vagyok. Szeretnék teljes értékű lányként élni, nem csak úgy hogy ha szüleim elmennek otthonról, csak akkor merek felvenni lányos ruhákat. Anyumnak mondtam már. Teljesen kiakadt tőle. Help!2013. márc. 20. 16:14
11/13 anonim válasza:
A 7. válaszoló verzióját én nagyon kétlem (szülés?!). Szerintem sem a műtét a megoldás. Próbáld meg elfogadni a tested, és a lelki identitásodat meg a ruházkodásodat alakítsd csak. Minden műtét csak csonkolás, torzítás! Ki tudja, hátha találkozol egyszer olyan lánnyal, aki meg fiúnak érzi magát? El Kazovszkijjal éppen ez esett meg, többek között. Így vagy kerek, egyéni, amilyen csak Te lehetsz. (nem tudom, akarsz-e gyereket, de szerintem most még lehet gyereked, a hím-ivarsejtjeid révén, de ha hormonozol, meg műttetsz, sehogysem lehet! női ivarsejteket tuti nem tudnak neked csinálni)
12/13 anonim válasza:
A középiskolás fiam nem szed hormonokat, hanem ő teljesen nőiesen öltözködik, így elfogadták. A műtét egyáltalán nem szükséges, hogy teljesen nőnek érezd magad.
13/13 anonim válasza:
kérdezz zsibritákat:)))) ők értenek hozzá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!