Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehetnék modell? Érdekelne a...

Lehetnék modell? Érdekelne a szakma

Figyelt kérdés

171 cm vagyok, vékony, barna hosszú hajjal (benne természetes vöröses és szőkés tincsek) világos mogyoróbarna, mandula alakú szemmel. A bőröm 2-es.

Derék:59, Csípő:68, mell: 86. 14 éves lány

Nem szeretnék képet küldeni, és most nem is tudnék, technikai okokból.

Ezek alapján lehetnék modell?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2013. márc. 5. 21:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ehhez egy fajta kisugárzás is kell, nem elég a külső, ahogy hallom mindenhonnan
2013. márc. 5. 21:03
 2/11 anonim ***** válasza:
kép kéne
2013. márc. 5. 21:06
 3/11 A kérdező kommentje:

Ezt hogy érted, első?

A barátaim azt mondják, hogy van egy különleges kisugárzásom és magabiztosságom. Erre gondolsz? Vagy valami másra?

2013. márc. 5. 21:10
 4/11 anonim ***** válasza:
A csípőt nem írtad el véletlenül? A 68 nagyon kevésnek tűnik...
2013. márc. 5. 21:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Az egy dolog hogy a barátaid mit mondanak,nem azt jelenti hogy elég ahhoz hogy modell légy.Egyébként árulja már el nekem valaki mi ez a nagy őrület mostanában hogy minden második tini modell akar lenni?
2013. márc. 5. 21:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Mit jelent hogy a bőröd 2-es?
2013. márc. 5. 21:18
 7/11 A kérdező kommentje:

De, bocsánat! Az 78 akart lenni. :)

És azt jelenti, hogy egy ötös skálán (ami a "sötétséget" mutatja) az én bőröm kettes.

2013. márc. 5. 21:21
 8/11 anonim ***** válasza:

Miért nem érdeklődsz egy ügynökségnél? Többet tudnak mondani, mint mi, mezei gyk-válaszolók.

Amúgy az a 78 is nagyon kevés csípőnek, a legtöbb modellnek azért 90 körül van, pedig irtó soványak.

2013. márc. 6. 07:56
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, így mértem, lehet, hogy valamit elrontottam. 88 lenne? Mindjárt megnézem. :)
2013. márc. 6. 08:43
 10/11 anonim ***** válasza:

[link]

Ezen az oldalon ezt írják:

Általános modell feltételek:

Kezdő életkor: 14-20 év között, Magasság: 172-182 cm között

Méretek – Mell: 90 cm és kisebb, Csípő: 60 cm és kisebb, Derék: 90 cm és kisebb – Ruhaméret: 34-36 ( EU méret )

Arc: kiegyensúlyozott, szimmetrikus, magas arccsont ( ez adja az arc kontúrját ), a nagy szemek és a telt ajak ( jobb smink készíthető )

Bőr: tiszta, azonos tónus, sima

Haj: egészséges, ápolt, a típusnak megfelelő ( genetikailag illő hajszín )

Fogak: fehér, ép fogazat

Fizikai állapot: fit, stressz-rezisztens, sovány alkat ( hízásra nem hajlamos alkat ), átlagon felüli teherbírás

Psziché: akaraterő, magas érzelmi IQ, fegyelmezettség ( fegyelmezett, mint például a sportolok )

2013. márc. 7. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!