Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan lehetnék teljes értékű...

Hogyan lehetnék teljes értékű lány?

Figyelt kérdés
Gyermekkoromtól fogva úgy érzem, hogy belül lány vagyok. Szeretnék teljes értékű lányként élni, nem csak úgy hogy ha szüleim elmennek otthonról, csak akkor merek felvenni lányos ruhákat. Anyumnak mondtam már. Teljesen kiakadt tőle. Help!
2013. márc. 20. 16:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Teljes értékű lány sosem lehetsz, sajnálom. Volt egy dokumentumfilm, ami arról szolt, hogy nemváltoztató műtét után a páciens nem érez többé orgazmust. Tehát nem ajánlanám a műtétet sem. Esetleg próbálj olyan társaságot és párt találni ahol önmagad lehetsz.
2013. márc. 20. 16:30
 2/13 A kérdező kommentje:
Próbálok nőiesen öltözködni, de sajnos sokan nem nézik jó szemmel. Belém kötnek, leköpnek.
2013. márc. 20. 16:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én női hormont szedek orvosi utasításra. A pszichológiai zárójelentésem egy hónapja meg van. Kezdek formálódni, nőiesedni. Csak kérdezz nyugodtan, priviben válaszolok!
2013. márc. 20. 17:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szedj női hormont, megváltoztat:)
2013. márc. 20. 18:12
 5/13 anonim ***** válasza:
58%

És ha női hormont szed, attól mi változik meg?!

Attól még ugyanúgy lesz férfi nemi szerve, menstruálni sem kezd el hirtelen, és méhe sem nő csak úgy ki a semmiből.

Nem lehetsz teljes értékű lány.

Fiúkhoz vonzódsz egyébként? Szerintem egy megfelelő pár mellett ki élheted az efféle vágyaidat. MAJD.

2013. márc. 20. 19:21
 6/13 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem bármelyik szülő kiakad egy ilyen hír hallatán.Értsd meg Őt is.

Én a női hormonokat, nem tartom helyesnek...mondjuk nem is tudjuk hány éves a kérdező.

2013. márc. 20. 20:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A veszprémi ismerősöm fiúból lett lány és van hivatalosan férje. Neki beültettek méhet és most azon gondolkodnak, hogy essen teherbe. Kettő inszemináción már voltak. A TB nekik is támogatja az öt alkalmat.
2013. márc. 20. 20:15
 8/13 anonim ***** válasza:
egyesülnöd kell a másik feleddel ,fuzió technikával.
2013. márc. 20. 20:32
 9/13 anonim ***** válasza:

Na most ugye:vagy nem törődsz azzal,hogy mit mondanak és öltözködsz női ruhákba,vagy pedig elköltöd a pénzed női hormonokra,ami ki tudja,hogy milyen veszélyeket is rejtegethet.Azok a hormonok tuti,hogy nem tisztán csak hormonok..na mindegy,ehhez annyira nem értek.

Szerintem ahhoz,hogy teljes értékű legyél,ahhoz elég,ha a személyiséged olyan,mint egy lányé!:D

Amúgy biztatlak arra,hogy ne érdekeljen másoknak a véleménye!!Tudom,könnyű mondani,én is csak kb.1 hónapja értettem meg a dolgot.Ha szükséged van pár tanácsra vagy valamire,írj nyugodtan!

17/L

2013. márc. 23. 00:28
 10/13 anonim ***** válasza:
Mütéttel megoldható.
2013. márc. 24. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!