Hogyan lehetnék teljes értékű lány?
És ha női hormont szed, attól mi változik meg?!
Attól még ugyanúgy lesz férfi nemi szerve, menstruálni sem kezd el hirtelen, és méhe sem nő csak úgy ki a semmiből.
Nem lehetsz teljes értékű lány.
Fiúkhoz vonzódsz egyébként? Szerintem egy megfelelő pár mellett ki élheted az efféle vágyaidat. MAJD.
Szerintem bármelyik szülő kiakad egy ilyen hír hallatán.Értsd meg Őt is.
Én a női hormonokat, nem tartom helyesnek...mondjuk nem is tudjuk hány éves a kérdező.
Na most ugye:vagy nem törődsz azzal,hogy mit mondanak és öltözködsz női ruhákba,vagy pedig elköltöd a pénzed női hormonokra,ami ki tudja,hogy milyen veszélyeket is rejtegethet.Azok a hormonok tuti,hogy nem tisztán csak hormonok..na mindegy,ehhez annyira nem értek.
Szerintem ahhoz,hogy teljes értékű legyél,ahhoz elég,ha a személyiséged olyan,mint egy lányé!:D
Amúgy biztatlak arra,hogy ne érdekeljen másoknak a véleménye!!Tudom,könnyű mondani,én is csak kb.1 hónapja értettem meg a dolgot.Ha szükséged van pár tanácsra vagy valamire,írj nyugodtan!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!