Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék sikeres?
Az a nagy álmom,hogy az ellenkező neműek (is)odáig legyenek értem,sokan szeressenek,jól nézzek ki,jól kezeljem a problémákat,vidám,vonzó ember legyek.Egy szóval irigylésre méltó ember szeretnék lenni.
Tudnátok ebben értelmes módon tanácsot adni?
Köszönöm! :)
1-es válaszoló:Átlagosan.kicsit sportos,igénytelen a külsőm... :S
2-es válaszoló:Sem az életben sem a karrierben nem vagyok az sajnos...
Akkor kezd el építeni karrieredet sürgősen,mert enélkül nem lehetsz sikeres,a nőknél meg pláne nem.
Úgyhogy uzsgyi szakmát szerezni kezdj el pénzt keresni,sokat nagyon sokat.Menjél edzeni,heti 4-szer,vegyél jó ruhákat,beszélj 2-3 nyelvet,legyenek céljaid legyél ambiciózus.
Foglalkozz a külsőddel, de ne másoknak, hanem magadnak akarj megfelelni (testedzés, új frizura stb. DE AHOGY TETSZIK ÚGY CSINÁLD)!!! Aztán jönnek majd a dolgok. Nekem az a nagy problémám nem tudok rendesen lányokkal beszélni, beszélgetni. Egyszer csak (mindig) megakad a beszélgetés és kínos csend, nem szerelmes csend. De ez azért megváltozott kb. 2-3 éve :D Egyszer azon kaptam magam, hogy nem szorongok és folyamatosan megy a beszélgetés a lánnyal.
Szóval: idő is változtathat rajta, de szerintem a legfőbb, hogy először magadnak felelj meg!
Irigylésre méltó? Mért szeretnél az lenni, sokszor nem olyan jó az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!