Hogy lehetnek sikeres szinesz kulfoldon?
16 EVES VAGYOK:::
Imadok szineszkedni..tobben is mondtakhogy jol jatszom szerepeket...
Itt elunk kit Berlinben jelenleg... Nemetet tanulom folyton.. Arra gondoltam ha tanulnak angol nyelvet akar USAbasn is szineszkedhetnek?(eleg hulye kerdes) :(
Nem akarlak elkeseríteni, de a neves színészeink kezüket-lábukat törnék, hogy külföldre menjenek, de nyelvi nehézségek miatt nem tudják megtenni. Akcentussal beszélik a nyelvet, pláne az angolt, s hiába kilincselnek szerepért.
Az USÁ-ban meg, ha kutyát akarsz ütni, színészt találsz el. Persze diákszínpadon próbát tehetsz, meg stúdiókban is.
Szerintem EU projektek esetén egy kis akcentus nem lehet gond. Inkább itt próbálj meg valamit, minthogy a lehetetlen amerikai hadaráshoz felnőni nem tudás miatt csak vergődj. A jövőben a kontinensünk piaca szerintem egységesebb lesz, sok-sok koprodukcióval.
Idézet:
BauTreffTeam 1 évvel ezelőtt
Europeans seems to be cooler than americans....
Válasz · 7
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!