Ki mennyit enged 5-6-os gyerekének?
hát sztem a házba nem lehet bezárni. csúnya beszéd egy gyereknél se elfogadott. a számítógép meg már alap manapság. a mérték a fontos.
Ezt én innen mondhatom, informatikus srác vagyok, reggel 9től a gép elé beülök melóhelyen, végzek fél6kor, hazajövök, és 6-7től a gép előtt ülök éjfélig, ht ez van: ez elfogadott vhol, lehet azért van ez, mert gépbzi voltam gyerekkoromban:)
Az enyém még csak 4-es, de kiborít!
Nem engedhetem meg neki délután 1-2 körül a gépezést, mert akkor estig nem lehet lerobbantani róla.
Itthon vagyok pici babával, a nagy délben hazajön a suliból és lecke 4-ig! Vagy olvasás, másolás, matek gyakorlás. A szomszéd gyerekekhez szokott kimenni, messzebbre nem engedem. De az kb 1-2 óra.
18-kor vacsizunk addig be kell jönnie.
20-kor meg fekvés, mert különben nem kel fel reggel.
Csúnyán nem beszél, de a nyári táborban eltanulta a "szar" szót, azóta neki minden az. Nem győzök rászólni.
Szigorú beosztás?
Sajna muszáj.
Nem attól lesz valaki érett, mert ő azt mondja.
A 14éves korban a legtipikusabb, hogy a fiúk-lányok, főleg a lányok kijelentik, hogy ők felnőttek már meg felnőttesen gondolkodnak, stb, közben meg olyan gyerekek mint a franc.
Én 11 éves vagyok és 6. osztályos!
Nekem engedik hogy 7-ig bárhova elmenjek, haverokkal legyek,
káromkodjak, és hogy bármennyit gépezzek és tévézzek!
Jól tanulok, nem vagyok rossz, és azért mert sokat engednek és én ezért ezeket viszonzom!
21:39
ne egybből suli után csináltasd vele a leckét, kell egy kicsit pihenni suli után, hagy ülepejen az információ
egy kis játék, szabadlavegőn való rohangálás (főleg a kicsiknek, akik ugye be vannak kényszerítve a padokba) nagyon fontos
utána mehet a lecke
de az se tartson 4 órán át!
nem normális az az iskola ahol 4 órányi házifeladatot adnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!