Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ki mennyit enged 5-6-os...

Ki mennyit enged 5-6-os gyerekének?

Figyelt kérdés
Délutáni séták haverokkal,csúnya beszéd,számítógép........
2009. szept. 15. 20:02
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Bocsi: 5.-6. osztályos.
2009. szept. 15. 20:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

hát sztem a házba nem lehet bezárni. csúnya beszéd egy gyereknél se elfogadott. a számítógép meg már alap manapság. a mérték a fontos.

Ezt én innen mondhatom, informatikus srác vagyok, reggel 9től a gép elé beülök melóhelyen, végzek fél6kor, hazajövök, és 6-7től a gép előtt ülök éjfélig, ht ez van: ez elfogadott vhol, lehet azért van ez, mert gépbzi voltam gyerekkoromban:)

2009. szept. 15. 20:57
 3/14 anonim ***** válasza:
90%

Az enyém még csak 4-es, de kiborít!

Nem engedhetem meg neki délután 1-2 körül a gépezést, mert akkor estig nem lehet lerobbantani róla.

Itthon vagyok pici babával, a nagy délben hazajön a suliból és lecke 4-ig! Vagy olvasás, másolás, matek gyakorlás. A szomszéd gyerekekhez szokott kimenni, messzebbre nem engedem. De az kb 1-2 óra.

18-kor vacsizunk addig be kell jönnie.

20-kor meg fekvés, mert különben nem kel fel reggel.

Csúnyán nem beszél, de a nyári táborban eltanulta a "szar" szót, azóta neki minden az. Nem győzök rászólni.

Szigorú beosztás?

Sajna muszáj.

2009. szept. 15. 21:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ém 6.-es vagyok. Tudom furán hangzik, de én testileg és lelkileg is érettebb vagyok ezért mióta kamasz vagyok sokkal obban megértem a felnőttek dolgát próbálok mindenben segíteni, de ha úgygondolom, hogy igazam van akkor kiállok mellette! Suli közbe nem nagyon szoktam haverokkal lnni, de ha mgis van valami csak meg kell előrre beszélnem anyummal és elengeg. Nem olyanra kell gondolni, hogy éjfélig bandázás. Sajnos nagyon rossz barátaim voltak akiknek mindent elhittem és belevittek a rosszba és tönkretettek egy évet.:''''''''''''(((((. Na de mindegy nem írok regényt. Hááááááát a csóny beszéd innen jött elősször és aztán a mostani barátaim is így beszélnek! Ha velük vagyok én is itthon viszont próbálom magam visszafogn! Tudom, hogy nem szép én anyum is csak jót akar!!! Naponta 1-2 órát gépezek! Szerintem nem sok más sokkal többet gépezik. Amúgy velem azért engedékenyebbek, mert jól tanulok eddig mindig kiváló voltam és segítek amiben tudok nem lázadok! Aztán meglátjuk mi lesz később!!!!
2009. szept. 16. 06:25
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
ugggggyan már előzőnek te még nem vagy kamasz! A kamszkor 14 év körül kezdődik. 15/F
2009. szept. 16. 14:44
 6/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy igazad van, de a mai fiatlok korábban érnek és mondom, hogy én érettebb vagyokk! Nem kell rögtön azt is hinni, hogy beképzelt!!
2009. szept. 16. 15:28
 7/14 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy jobb h tudod, hogy a kamaszkor 12 éves kortól kezdődik, de nem mindenki érik egyformán. Azt pedig mindenki tudja, hogy ti fiúk később értek!
2009. szept. 16. 18:13
 8/14 anonim ***** válasza:
78%

Nem attól lesz valaki érett, mert ő azt mondja.

A 14éves korban a legtipikusabb, hogy a fiúk-lányok, főleg a lányok kijelentik, hogy ők felnőttek már meg felnőttesen gondolkodnak, stb, közben meg olyan gyerekek mint a franc.

2009. szept. 16. 18:47
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 11 éves vagyok és 6. osztályos!

Nekem engedik hogy 7-ig bárhova elmenjek, haverokkal legyek,

káromkodjak, és hogy bármennyit gépezzek és tévézzek!

Jól tanulok, nem vagyok rossz, és azért mert sokat engednek és én ezért ezeket viszonzom!

2009. szept. 17. 14:43
 10/14 anonim ***** válasza:

21:39

ne egybből suli után csináltasd vele a leckét, kell egy kicsit pihenni suli után, hagy ülepejen az információ

egy kis játék, szabadlavegőn való rohangálás (főleg a kicsiknek, akik ugye be vannak kényszerítve a padokba) nagyon fontos

utána mehet a lecke

de az se tartson 4 órán át!

nem normális az az iskola ahol 4 órányi házifeladatot adnak

2009. szept. 17. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!