Miért nem enged meg csomó dolgot anyukám? Nem vagyok már olyan kicsi.
Először is, a körömfestés..Az összes barátom szinte festi a körmét, ha nem is a suliba, de nekem anyukám még az ÁTLÁTSZÓ /körömerősítő/ lakkot sem engedi meg..
A másik a...melltartó. Irtó gáz, mert az osztályomból azok is hordanak, akiknek semmi mellük nincs. Nekem azért lenne mit "eltakarnom" ugyanis nem olyan kicsi, és ami a legrosszab, hogy iszonyatosan hegyes. Nagyon ronda, az összes pólóm hülyén áll emiatt.
De anyukám szerint a melltartó (top) teljesen felesleges.
12/L
A körömfestést megértem, nekem is a 13. szülinapomon volt először kilakkozva a körmöm, nem késtem le semmiről.
A topot viszont szerintem megengedhetné, nem drága, és tényleg elég hülyén tud mutatni, ha valakinek "szúnyogcsípés" cicije van. Mondd meg neki, hogy szekálnak miatta. Ha nem is igaz, legalább megszán:)
14L
A körömlakk és lábszőr-borotválás valóban ne fontos, még egész életedben festheted majd a körmöd és borotválkozhatsz is eleget.
A topot viszont beszéld meg vele, ezt megértem, hogy zavar. Mondd el neki, mennyire rosszul érzed magad e nélkül.
Nekem esküvőmön volt kifestve a körmöm :) Én kisebb lányoknak is látok kifestett körmöt, de ne akard tudni, mi a véleménye a többségnek erről. A borotválásról meg annyit, hogy még messze vagy olyan helyzetektől, ahol fontos a sima láb, szóval nyugi.
Melltartó az, amivel egyetértek, ha van mit belerakni, első melltartónak ilyen kisméretű sportmelltartót ajánlok, főleg tornaórára.
Nem olyan kicsi már egy mai 12 éves. Én 11 éves koromban kezdtem szőrteleníteni, mert nekem is elég erősnek látszott a világos bőrömön. Sőt, emiatt cikizhetik is, én is tapasztaltam már, nem kellemes:P
15lány
Nem tudom mennyire bensőséges a kapcsolatod anyukáddal, de megkell vele beszélned ezeket a dolgokat. Sűrű, fekete hajam van, bizony a szemöldököm sem volt egy leányálom. Azt hiszem 10 éves voltam, amikor először leborotváltam a lábamat. Cikinek éreztem, hogy sötét, sűrű, mégis lány vagyok. Anyukám nem is haragudott érte, egyébként meg... nem is tudott volna mit kezdeni vele:) ...
Nem értem a körömfestést... egy átlátszó körömerősítő lakk elférne rajta, de ha nem rágod a körmödet és nem is gyenge, akkor nincs értelme... Ha szülinapi buliba mész, vagy a barátnődnél alszol, szerintem kifestheted a körmeidet. Legalább arra az egy napra... Hiszen te is nő vagy, egyértelmű hogy szeretnél egy kicsit itt-ott csinosítgatni magadon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!