Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem enged el Gyöngyösre...

Miért nem enged el Gyöngyösre SP koncertre?

Figyelt kérdés

Ma lesz gyöngyösön SP koncert és nem akar elengedni anya busszal. De nem csak egyedül megyek hnem jönne az egyik barátnőm is. Se az én szüleim se a barátnőm szülei nem tudnak elvinni minket. Mi ittlakunk Hatvanba, és még csak át se kell szállni Gyöngyösre. Mivel vegyük rá anyuékat??

14/L

2010. szept. 4. 14:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
én se engednélek!
2010. szept. 4. 14:51
 2/18 A kérdező kommentje:
De miért??
2010. szept. 4. 14:53
 3/18 anonim ***** válasza:
78%

Én nem szeretem SP-t,de a társaságból többen is szeretik,úgyhogy úgy megyünk,hogy őt is lássuk.

Amúgy nem tudom mivel lehetne meggyőzni a szülőket,de 18:30-tól 19:30-ig tart az SP.Akkor még nincs sötét és el is érnétek a 19:45-ös buszt,amivel kb. 20:15 körül ott vagytok Hatvanban.

Talán ezt mondd el nekik.

2010. szept. 4. 15:09
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ki a kérdést, hogy SP-t Baszta**átok. Hanem hogy mit tegyek h elengedjen!! Köszi.
2010. szept. 4. 15:10
 5/18 anonim ***** válasza:
82%
Egyet értek a szüleiddel. SP koncerten kívül szinte bármilyen más koncertre elengednálek.
2010. szept. 4. 16:24
 6/18 anonim ***** válasza:
46%

Off: Miért kell így lehordani SP-t? Ha nem ismered akkor honnan tudod hogy milyen?? Azt meg nem hiszem hogy mindenki aki itt lebu**zza az ismeri. Ha nem lenne híres és meglátnád az utcán akkor is azt mondod hogy b**i? Nem hiszem. Féltékenykedni nem itt kell! Nem hiszem hogy bármelyikőtöknek olyan hangja van mint SPnek vagy Justinnak. És félreértés ne essék egyiket sem szeretem, mivel nem ismerem őket! És ezért nem is utálom őket!

Nah szóval szerintem nyugodtan elmehetnétek. Ha meg akarnak erőszakolni akkor azt a saját városodban is meg tudnák tenni. Ha 16 évesek vagy 25 évesek lennétek akkor is. Szerintem érveljél azzal hogy már megbízható és óvatos vagy. Nem csinálsz semmi hülyeséget és időben hazaértek. Ha ez nem jön be akkor talán keríts valami nagyobb 18-23 évest akivel jóban vagy (családi, baráti viszony) és kérd meg hogy menjen veletek. Így tuti a szüleid is elengednek. :]

16/L

2010. szept. 4. 16:36
 7/18 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem semmit sem veszítesz ha a szüleid nem engednek el. Amikor nyaraltam volt SP koncert, és nővérem lánya be volt zsongva, elkísértük. Kb ennyit mondott a mikrofonba: "sunáznám" és röhögött utána. Nővéremnek itt lett elege, és mentünk is.:)
2010. szept. 4. 16:38
 8/18 A kérdező kommentje:

Elengedett anya ^^

jujjdejóólesz :D:D:D

2010. szept. 4. 17:17
 9/18 anonim ***** válasza:
62%
Én - talán egyedül - együtt örülök a Kedves Kérdezővel! Nem azért, mert szeretem SP-t, de azért nem bu*iznám le! Ez olyan ocsmány dolog, hogy valakinek elrontjátok a kedvét azzal, hogy véleményeztek valakit, akit Ő szeret!
2010. szept. 4. 18:06
 10/18 anonim ***** válasza:
62%

emberek, istenem!!! hogy lehettek ennyire tiszteletlenek? hogy esne nektek hogy a kedvenc énekeseteket lehordaná valaki, aki nem szereti? miért nem képesek az emberek elfogadni más véleményét is? szomorú és szánalmas hogy oltjátok szegény csajt, hogy ilyet szeret... mindenki azt hallgat amit akar, ez egyéni döntés, senki se szólhat bele...

nekem is van véleményem erről a srácról, de nem hordom le csak azért mert most jajdejó lesz nekem ettől...

egyébként meg hamarosan ki fogsz nőni ebből Kedves Kérdező (: 17/L

2010. szept. 4. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!