Kamaszok! Ti mentek Rihanna koncertre? ^^
Én megyek :)
Részleteket nem tudok, unokanővérem vette a jegyeket, és az árplafon 25e Ft volt, annyit kapott, hogy abból vegyen (:
Én isss megyek :) Már alig várom. Nekem állójegyem van a színpad elé ^^ Tök jóó lesz!
I love RiRi ♥
Talán most (és mindig is ezután) kihagyom. Voltam Ossian, Lord és Kárpátia koncerten. Kell ennél több?
20.000 forintot sehogy se éri meg az a kis popsztárocska. De hát, akinek van pénze, az menjen, ha akar. Jó szórakozást.
Óó, én csak harmadsorban mentem a Kárpátia miatt. Az Ossian és a Lord jobban vonzott. De a Kárpátia is megragadott. Hű magyar számaik vannak mindháromnak.
Az a baj, hogy messze lakok Budapesttől, így örülök ha ilyen neves zenekarok évente vagy 2 évente megfordulnak erre. Biztos te is így vagy a Rihannával. Neki se biztos, hogy pont Magyarország a fő bevételi forrás vagy a turizmusi fellegvár, szóval nem igen fordul meg erre. Főleg, ha ennyi pénzt kér 1 darab koncertjéért. Én ha mennék a koncertjére, legszívesebben leátkoznám a színpadról. 20ezer forint mégis csak sok pénz.
Szeretem Rihannát,de 20.000-ot nem érne meg max 5-öt.:))
amúgy jó szórakozást.
Kárpátiás, Lordos, Ossianos csajszinak üzenem, én Pesten lakom, mégis vidékre mentem a Kárpátia után, mert itt egy évben ha egyszer fellépnek.
Amúgy nem megyek, nem fekszik a hangtalan popzene, főleg nem ennyi pénzért.
2500 Ft-ért hatalmasakat bulizok egy Tankcsapdán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!