Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ti mentek Rihanna...

Kamaszok! Ti mentek Rihanna koncertre? ^^

Figyelt kérdés
Hova van jegyetek, mennyibe került? Csak kíváncsi vagyok :)
2011. márc. 16. 15:20
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
53%
Na, én meg egy Rihanna koncertre tombolok akkorát, mint te a Kárpátiádra, tehát... :)
2011. márc. 16. 19:23
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, nem is tudom hogy jött, hogy lány vagy :D Megérte, hatalmas volt. Mindenhol zászlók, bakancsok, zene, pálinka...

Jójó, tomboljatok, csak mit lehet erre tombolni? Lehangoló az egész zene.

Egyébként ha még nem írtam: 15/L.

2011. márc. 16. 19:30
 13/32 anonim ***** válasza:
44%

Látod, nekem meg a Kárpátia lehangoló... egy jó számot hallottam tőlük, a Requiem-et, vagy hogy kell írni...

Szintén 15/L

2011. márc. 16. 19:42
 14/32 A kérdező kommentje:

Hú, látom sok válasz jött ^^

Sztem igenis lehet Rihannára tombolni, annak aki szereti. Nekem menni fog :P De ez tényleg ízlések és pofonok, mert Te nem élveznéd Rihannát, én meg nem élvezném a Kárpátiát. Amúgy meg szerintem nem nagy pénz, hiszen Rihanna világsztár, és tényleg elismerést érdemel. Ez a koncert tuti jó lesz, Rihanna megígérte, mert 2005 óta, mióta híres, még egyszer sem volt M.O.-n. :))

Köszi a válaszokat, jöhetnek még :D

13/Ł

2011. márc. 16. 20:17
 15/32 anonim ***** válasza:

A legszebb az, hogy nincs is olyan számuk.

Cicám, az Karthago.

Az a baj az ilyen világsztárokkal, hogyha ide is tolják a segg*ket, meg nem tudnák neked mondani, melyik országban vannak, és hogy ez az ország hol van.

2011. márc. 16. 20:28
 16/32 anonim ***** válasza:

Ja, tényleg, az Karthago :D

És kérlek, te ne cicámozz nekem, jó? :)

Nem tehetek róla, hogy nem a rock jön be, hanem az R'n'B, pop, house...

És szerinted engem érdekel, hogy meg tudják mondani, hol vannak? Szerinted ha a Kárpátiád elmenne Guatemala-ba (guglizz, cicám!), ők tudnák, hogy hol vannak, mi a hivatalos nyelvük...?

Én elfogadtam, hogy te a pálinkás, acélbetétes dolgokat kedveled. Neked miért fáj, hogy én a magassarkú cipős - csillivilli dolgokat szeretem?

2011. márc. 16. 20:35
 17/32 anonim ***** válasza:

[link]

elmond a szöveg mindent! és NEM MEGYEK!

2011. márc. 16. 20:42
 18/32 A kérdező kommentje:
Sztem is az lenne a legjobb, ha elfogadnánk egymás zenei ízlését ;)Nekem nem jön be a Kárpátia, és társai. Nekem r'n'b, pop, rapp, hip hop tetszik. És Rihanna semmivel sem kevesebb, mint a Kárpátia vagy bármi más. És lehet, hogy egy vadidegen helyen Te sem tudnád megmondani, hogy pontosan hol is vagy, és milyen nyelven beszélnek az ittlakók! És szerintem hülyeség az, hogy a Kárpátia jobb, mint Rihanna. Nem is lehet összehasonlítani a kettőt, teljesen más! És akik szerint Rihanna egy szar kis "popszenny" (nem tudom hol olvastam ezt a szót xD) annak elárulom, hogy több díjat nyer mint a Kárpátia meg ezek, híresebb, és nagyobb slágereket alkotott... De mind1
2011. márc. 16. 20:55
 19/32 anonim ***** válasza:

(az első vagyok aki megemlítette a Kárpátiát itt)

De tényleg nem az volt a célom, hogy itt zenei ízlés forradalmat robbantsak ki, de ezt nem tudtam elkerülni. Az a jó, ha azért hallgatsz zenét (és ez akármilyen legyen), mert jó érzéseket vált ki belőled és átérzed a mondanivalóját. Én csak azt ki nem állhatom, ha valaki divatból hallgat olyan zenét, amiről fogalma sincsen. Rihannának bizonyára érzelmesebb számai vannak a maga módjára (csak sejtem), ez jó, és ha átérzed a mondanivalót, akkor a zenéjét is átérzed.

De had kötöszködjek egy kicsit: 20ezer forint tényleg sok pénz manapság. :) (de ha neked nem, akkor szerencsésebbnek mondhatod magad). Jó szórakozást mégegyszer!

Ezt annak aki az Ossian: a rock katonái szám szövegét linkelte: Bennem is egy rock katonára találtál :)

2011. márc. 16. 21:18
 20/32 A kérdező kommentje:

Én sem divatból hallgatom Rihannát :) Rajtam kívül 1 ismerősöm sem szereti :( Rihannának elég sok érzelmesebb számai is vannak (Pl.: Unfaithful, Cry, Californi king bed, Haunted, Final Goodbey, Hate tha i love you, Rehab, The last song, Cold case love, P.I i'm still not over you, Stupid in love, Love the way you lie, Photographs, Te amo, Russian roulette) És mindíg megnézem a dalok magyar dalszövegét (a YouTube-on elég sok fent van). De nem csak a lassab számoknak lehet mondanivalója, vannak gyorsabbak is, amiknek ugyanúgy van mondani valója (Pl.:SOS, Umbrella, Wait your turn, Only girl in the world, Fading, Comlicated, man down). De nem csak azok a jó számok, amiknek van mondanivalója, azok is jók szerintem amikre lehet tombolni és nem olyan fontos a mondanivalója, inkább buliszámok (Pl.: Pon de replay, Break itt off, Shut up and drive, Don't stop the music, Umbrela, Rude boy, Hard, S&M, What's my name?) vannak olyan számok is amiknek nincs különösebb jelentőségük de jó hallgatni (Pl.: We ride, Cheers, Raining men, Skin, G4L, Fire bomb, Rush, That la la la, Disturbia, If it's lovin that you want)

Ezek a dalok nagyon jók. ha gondolod hallgass meg belőle párat, talán más lesz a véleményed Rihannáról, főleg magyar dalszöveggel. Szerintem a legszebb szövege ezeknek van: Unfaitful, Final goodbey, Umbrella, Hate that i love you, Rehab, Take a bow, Cold case love, The last song,Russian roulette, California king bed

2011. márc. 16. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!