Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Ti mentek Rihanna...

Kamaszok! Ti mentek Rihanna koncertre? ^^

Figyelt kérdés
Hova van jegyetek, mennyibe került? Csak kíváncsi vagyok :)
2011. márc. 16. 15:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

A szöveg általában ugyanaz, még nem is azzal van a bajom. Hanem a stílussal. Rühellem. Mondjuk mindent utálok, ami a csapból folyik, minden ellen lázadok, ami megszokott.

De hát ha nektek ez kell... nem csodálkozom. :D

2011. márc. 16. 22:01
 22/32 anonim ***** válasza:
Hidd el nekem. Én is pont így gondolkodok mint te. Elég régimódinak is tartom magam elég sok téren. Ez a világ nekem elég gyors. Az élet megállhatott volna a 60',70' és 80'-as években, amikor a rock kultúra a fénypontját járta és nem voltak a mai stílusok, vagy ha mégis, akkor háttérbe szorultak. De manapság fordult a kocka. Viszont próbálok megértő is lenni az ilyen zenét kedvelő emberek felé. A popban legalább énekelni próbálnak, viszont ha ilyen tüc tüc "zenét" hallok meg, akkor nálam is kiszakad a biztosíték.
2011. márc. 16. 22:12
 23/32 anonim ***** válasza:

AAAAAAAA. Mikor lesz koncert?

akarokakarokakarok menni.:D

14/L

2011. márc. 16. 23:43
 24/32 A kérdező kommentje:

Uccsónak: 2011 dec. 8-án lesz este nyolc órakor a Papp László Budapest Sportarénában

Még lehet szerintem jegyet venni :)) Az én jegyem 15000 Ft volt, álló a színpad elé, de ez az egyik legdrágább, jóval olcsóbbak is vannak ^^

2011. márc. 17. 10:53
 25/32 anonim ***** válasza:

Ha lázadni akarsz, akkor lázadj...

Én meg azt mondom, hogy az a jellemző viselkedés... na?

2011. márc. 17. 14:17
 26/32 anonim ***** válasza:

De nem úgy lázadok, hogy szoliba megyek és kivágom a hisztit, mert nem kapok pénzt.

Nem értitek ti ezt.

2011. márc. 17. 15:08
 27/32 anonim ***** válasza:

Drágám, hatalmas tévedésben élsz!

15 éves vagyok, house, r'n'b, pop, lightosabb külföldi rock az asztalom. És képzeld, nincs festve a hajam, nincs műkörmöm, nem járok szoláriumba. Sőt, még a szemöldököm is magam szedem.

Járok bulizni, de nem iszom magam hót részegre, nem menőzök azzal, hogy két doboz cigit szívok el egy nap alatt...

Kíváncsi lennék, melyikünkből lesz jobb ember :)

2011. márc. 17. 15:16
 28/32 anonim ***** válasza:

Nem,de nem is nagyon akarok menni.:D

Inkább Shakira koncertre.Oda lehet,hogy kapok ingyen jegyet,szóval...:D

Rihanna sem rossz,de néhány számán kívül semmit sem hallgatok meg tőle:D

2011. márc. 17. 19:26
 29/32 anonim válasza:
én régen szerettem, de most elkezdett ilyen cicastílusba menni, amitől a falra mászok...lassan olyan lesz mint Gaga...olyan ruhákat hord, a látszatárt, amiben mozgatni kell, mert magától nem tud...populáris izének tudom csak nevezni...tényleg vannak jó számai, de soha nem lehet rajtuk úgy bulizni mint egy Tankcsapda számra vagy ACDC vagyakármilyen más rock számra..13/L
2011. márc. 17. 19:52
 30/32 anonim ***** válasza:

tegnap 21:18

Nagyon helyes. Csakis mi győzhetünk :) Ossianos voltam.

2011. márc. 17. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!