Kamaszok! Ti mentek Rihanna koncertre? ^^
A szöveg általában ugyanaz, még nem is azzal van a bajom. Hanem a stílussal. Rühellem. Mondjuk mindent utálok, ami a csapból folyik, minden ellen lázadok, ami megszokott.
De hát ha nektek ez kell... nem csodálkozom. :D
AAAAAAAA. Mikor lesz koncert?
akarokakarokakarok menni.:D
14/L
Uccsónak: 2011 dec. 8-án lesz este nyolc órakor a Papp László Budapest Sportarénában
Még lehet szerintem jegyet venni :)) Az én jegyem 15000 Ft volt, álló a színpad elé, de ez az egyik legdrágább, jóval olcsóbbak is vannak ^^
Ha lázadni akarsz, akkor lázadj...
Én meg azt mondom, hogy az a jellemző viselkedés... na?
De nem úgy lázadok, hogy szoliba megyek és kivágom a hisztit, mert nem kapok pénzt.
Nem értitek ti ezt.
Drágám, hatalmas tévedésben élsz!
15 éves vagyok, house, r'n'b, pop, lightosabb külföldi rock az asztalom. És képzeld, nincs festve a hajam, nincs műkörmöm, nem járok szoláriumba. Sőt, még a szemöldököm is magam szedem.
Járok bulizni, de nem iszom magam hót részegre, nem menőzök azzal, hogy két doboz cigit szívok el egy nap alatt...
Kíváncsi lennék, melyikünkből lesz jobb ember :)
Nem,de nem is nagyon akarok menni.:D
Inkább Shakira koncertre.Oda lehet,hogy kapok ingyen jegyet,szóval...:D
Rihanna sem rossz,de néhány számán kívül semmit sem hallgatok meg tőle:D
tegnap 21:18
Nagyon helyes. Csakis mi győzhetünk :) Ossianos voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!