Elengednéd a 13 éves lányodat 30seconds to Mars koncertre?
Attól függ mennyi idős a bátyja.
Szerintem viszont akkor sem egy 13 éves lánynak való egy ilyen koncert, kissé fiatalka még hozzá.
Semmiképpen, viszont fontolóra venném, hogy elkísérem őket.
S ott a koncerten szabadjára engedném, csak megbeszélnénk egy pontot, ahol minden egész órában lejelentkeznek nálam.
De ha a barátnő bátyja felnőtt, és megbízol benne, és a lányok is megbízhatóak, akkor igen. Rábíznám a báttyra. Ha mondjuk 25 éves orvos.
Szia!
Nekem is van egy 13 éves lányom,de én nem engedem ilyen helyekre.
Még csavarógni se!
Borzalmas a mai világ!!!!!!
13 évesen én sem engedném el egyedül, de én vagy apa tuti elmennénk velük ha egyik másik anyuka vagy apuka sem megy el.
A bátyó kakilni fog a kistesóra, vagy a kistesó a bátyóra. ha a bátyó nem 30 éves akkor nem engedném el velük.
Nálunk ilyen baj nem lesz mert a párom szeret koncetre járni így ö tuti elmenne velük.
Két kislány késő éjszaka egy vad rockkoncerten ugyan mit keresne? Ott vszeg lesz majd örjöngés, ivászat,verekedés, tömeg, cigi, haverok, még talán drog is.
Bármi megtörténhet. Leitatják őket, autóbaleset, erőszakolás, eltapossa őket a tömeg, ...
Én ugyan el nem engedném őket, akárhogy durciznak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!