Ti gyerek vagy felnőttorvoshoz jártok?
Én sosem jártam gyerekorvoshoz, mert itt nincs külön orvos. Két orvos rendel mindkettő, gyereket és felnőttet vizsgál.
20/L
Én egy időben mind a kettőhöz jártam. De egy jó ideje csak a gyerekorvosomhoz jártam, mert az a sulival szemben van. Most egyikhez sem, mert betöltöttem a 19-et, és a gyerekorvos rendszere automatikusan kiléptetett, és a doki nem vizsgálhat meg, nem írhat receptet, gyógyszert már. Záros határidőn belül ki kell kérnem a papírjaimat, hogy 'hivatalosan' is benne legyek a felnőttorvos rendszerében (keresztanyám férjének az ismerőse a doki, nagyszüleimék, keresztanyám, férje, férje szülei és anya is hozzá 'jár', természetes, hogy én is hozzá fogok :P)
Lényeg a lényeg: jelen pillanatban egyikhez sem :D
19l
15/L felnőtt, sőt amikor műtöttek akkor is felnőtt részen voltam 14 évesen.
(utáltam a gyerek orvost! le kellett venni a felsőmet amikor meg akarta hallgatni a szivem, akihez most járok csak felhúzza. Apa előtt elég gáz volt amikor vitt...)
Gyerekorvoshoz járok, de végülis ô a háziorvosom. Ezt nem igazán értem. De úgyse járok valami sokat orvoshoz.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!