Ti gyerek vagy felnőttorvoshoz jártok?
Figyelt kérdés
16-19 köztiekre lennék főként kíváncsi.2013. márc. 13. 17:31
1/16 anonim válasza:
18 éves korig gyerekorvoshoz tartoznak a gyerekek,utána kell átjelentkezni felnőtt orvoshoz.Legalábbis nálunk Bp. 2.kerületben így van.
2/16 anonim válasza:
én 17 évesen mentem át a felnőttorvoshoz, mert elegem lett a másikból.
3/16 anonim válasza:
Háziorvoshoz, már 16 éves korom óta.
Itt a gyerekorvosnál túl sokat kell várni, túl sok a cigány, és nem is olyan hatékony, mint egy háziorvos.
4/16 anonim válasza:
20 évesen mondta a gyerekdoki, hogy most már váljunk meg egymástól....
De előtte nem is jártam nála vagy 3 évig
5/16 anonim válasza:
Nálunk 14 éves korától mindenkinek felnőttorvoshoz kell járnia :)
17L
6/16 anonim válasza:
Olyan jó egy hónapja mentem át .
17/L
7/16 anonim válasza:
Gyerekorvoshoz, nálunk is 18 éves korig kell odajárni.
16/L
8/16 anonim válasza:
Én 16 vagyok és felnőttorvoshoz járok. Itt a gyerekorvossal elég komoly problémáim adódtak,így átvett a felnőttorvos:)
9/16 anonim válasza:
Itt nagyon sz@rok a felnőttorvosok, szóval ambulánsan ellát a gyerekorvosom. Mondjuk 1 év és költözök, szóval abban maradtam vele, hogy addig hozzá járok még.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!