A 14 éves gyerekemnek (fiú) az egyik melle ki van dundorodva. A szívénel es faj neki ha megnyomják vigyem orvoshoz?
Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 21:55
2/18 anonim válasza:
Ez kérdés? Nyilván igen, ha neked valami bajod van nem mész dokihoz?
3/18 anonim válasza:
Ez nem is kérdés, minél hamarabb menjetek el.
4/18 anonim válasza:
Kb ilyen idős koromban nekem is, tesómnak is volt. Sőt, szerintem mindenkinek. Kicsit érzékenyebb volt, de nem fájt...
Azért orvos megnézheti nyugodtan, baja nem lesz belőle.
F
5/18 anonim válasza:
Igen. Én elvinném dokihoz. Max. nem jelent semmit. De én szeretem tudni az ilyesmit, mert ha mégis gond van, akkor verném a fejem a falba, hogy miért nem mentünk el. Egy villám orvosi vizsgálat senkinek nem árt, és megnyugtató lehet mindkettőtöknek.
6/18 anonim válasza:
Igen vidd el! Ez nem lehet is kérdés!
7/18 Solt99 válasza:
nem kell! 13 fiu vagyok es nekem is fáj es orvos ismeroseim mondtak hogy csak azert van mert kamaszodunk !
8/18 ilduska340 válasza:
Szia! Orvosnak mutassátok meg, de úgy emlékszem volt ilyen az öcsémnek meg fiú unokatesómnak is valami csomó a mellkason, elő jön serdülő korban a fiuknál.
9/18 anonim válasza:
Solt99: attól, hogy neked nincs semmi bajod nem feltétel, hogy másnak nincs! 13 évesen ne akarj tanácsot adni olyanról amiről halványlilla gőzöd sincs ;)
10/18 Solt99 válasza:
én csak mondtam :) orvos ismerősöm látt de ha ettöl neked jobb..... lehet h idősebb vagy de lehetnek véleményeim :) mit fog mondani az orvos? "gyereke serdülő korban van ezért van ez" hát aztán majd ne csodálkozzatok ha igazam lesz ...de félre ne értsd nem akarok vitát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!