Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kataflam csepp jo lazra is?...

A kataflam csepp jo lazra is? A gyerekemnek 39,5 a laza es mar nem tudom mit adjak neki?

Figyelt kérdés
Voltam dokinal torokgyulladas ,azt mondta csilapitsam a lazat
2013. jan. 30. 20:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hűtőfürdőztetted?

Milyen lázcsillapítót adtál neki?

Panadol, Nurofen? Esetleg kúp? Semmi nem használ?

Ha nem megy lejjebb, hívd az ügyeletet, és adnak neki valamit!

2013. jan. 30. 20:10
 2/14 anonim ***** válasza:

cataflam igen jó lázra is

de szerintem hűtőfürdő rendesen ahogy kell

és csak utána gyógyszer

2013. jan. 30. 20:11
 3/14 anonim ***** válasza:

Igen először a gyengébbekkel próbálkoznék amit előttem is írtak (nem tudom mennyi idős a gyerek) nurofen panadol germicid antipiretikus lázkúp, de ha nem hat adnék cataflamot, nekem egyik gyerekemnél volt ez hogy SEMMI nem vitte le neki a magas lázát, csak a cataflam.

(2-3 évesen).

2013. jan. 30. 20:19
 4/14 anonim ***** válasza:
Hűtőfürdő, majd vizes törölközőbe tekered a mesztelen mellkasát.
2013. jan. 30. 20:26
 5/14 anonim ***** válasza:

A cataflam nem kifejezetten lázcsillapító!!! Fájdalom! Olvasd el a betegtájékoztatót!!! Csillapítja, de csekély mértékben. Panadol, vagy Nurofen! Hűtőfürdő, vizes törölköző! Ha nem megy lejjebb ügyelet!

Sajna én úgy jártam hogy nagyon fájlalta a gyerkőc a fülét, adtam cataflamot, később vettem észre hogy tüzel a homloka. Nem igazán hatott a lázra, inkább a fájdalom csillapodott. Négy óra múlva kapott Nurofent.

2013. jan. 30. 20:32
 6/14 anonim ***** válasza:

A cataflam nem jó lázra.

A lányom ugyaezt elkapta, 3 napja szenvedünk, az első nap durva volt, csak az ülőfürdő vitte le neki, de az is csak 37,5ig, majd negyed óra múlva megint lázas volt...vetkőztesd le,ne legyen rajta ruha!!!

Én 22hig ülőfürdőztem vele, majd utána kúp, és egész éjjel cserélgettem rajta a nedves popsitörlőket...az kíméletesebb volt, mint ha sima vizes pelenkát tettem volna rá, semmit nem aludtam, annyira féltem, hogy még jobban felszalad neki.

Ma a harmadik napunk, é s ma már "csak 37,5-37,8ig ment fel, ma már talán én is alszom...:-(

A torkára én folyamatosan adtam felváltva a nurofent, és a Panadolt, mert nagyon fájt neki, biztos a Te kicsidnek is fáj nagyon...

Jobbulást nektek!

2013. jan. 30. 21:18
 7/14 anonim ***** válasza:
azért megpróbálhatja mielőtt kihívja az ügyeletet...akinek az első kérdése úgyis ez lesz hogy végigpróbált e mindent, mondom van akinek épp az viszi le, nem mi vagyunk az egyetlenek, mástól is hallottam.
2013. jan. 30. 21:21
 8/14 anonim ***** válasza:
Mi épp most vagyunk túl a torokgyulladáson, ami miatt 2,5 hétig volt itthon a lányom (áprilisban lesz 4). 6 napig volt 39 körül a láza (38,5-39,5). 6. nap hajnalban 39,3, majd hirtelen leesett 37,2-re, utána már nem ment vissza. Panadol, Nurofen, hűtőfürdő. Cataflam elvileg fájdalomcsillapító, de anyunak pl csak az viszi le a lázát. Embere válogatja. Egy próbát megér.
2013. jan. 30. 23:13
 9/14 anonim ***** válasza:
Hűtőfürdő! És utána csak kb. 3/4 óra múlva mérni a lázát, hogy legyen idő a testének a hőcserére.
2013. jan. 31. 10:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekünk a Catalflamm láz csillapítására írták fel ha semmi nem használ akkor azt adok neki 8 óránként szabad adni.Nekünk a szobahőmérsékletű vizes borogatást ajánlották 39fok felett egy nedves törölközővel beborítod a mellkasát,amíg nem megy le a láza,ha átmelegedett újra átnedvesíted,vagy a lábait a hasát nem szabad.
2013. jan. 31. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!