A kataflam csepp jo lazra is? A gyerekemnek 39,5 a laza es mar nem tudom mit adjak neki?
Figyelt kérdés
Voltam dokinal torokgyulladas ,azt mondta csilapitsam a lazat2013. jan. 30. 20:05
11/14 anonim válasza:
Cataflant Nurofennel nem adunk, ha mégis akkor a 2 gyógyszer adása között minimum 6 órának el kell telnie.
Egyébként nekünk jó volt lázra, bár én akkor adom, ha fülgyulladás van, mert akkor szinte semmi nem használ, csak ez, annyira tud fájni. Akkor úgy adtam, hogy Noramin kúp cataflam, panadol. Ezeket váltogatva 2,5 -3 óránként, ha nagyon makacs volt a láz.
12/14 anonim válasza:
hú ahány ember annyiféle tanács, na most igazodj ki. az én tapasztalatom: a cataflam vitte le a lányom lázát a leggyorsabban és a legjobban... illetve én úgy csinálom (nagyon sokszor van mandulagyulladása, 39 fok feletti lázzal), hogy különböző hatóanyagú lázcsillapítók beadhatók egymás után 2 óránként. azért érdemes kivárni akét órát, mert a gyógyszerek két óra múlva fejtik ki teljes hatásukat. Különböző hatóanyag van: panadol, nurofen, anthypiretikus kúp, cataflam. Tehát ha adsz pl.nurofent, és magas láza van még egy óra múlva is, tedd bele hűtőfürdőbe, az addig is hat neki, míg a gyógyszer kifejti hatását. Aztán ha letelik a két óra, és még nem ment le a láza, adj másik hatóanyagú lázcsillapítót. akár cataflam-ot is. De vigyázz a cseppeket jól fel kell rázni és hűtőben tartani! Legalábbis én így szoktam csinálni az orvosunk tanácsára. Gyógyszer-hűtőfürdő-gyógyszer ha kell. Azonos hatóanyagú lázcsillapítók adása között 4-6-8 órának kell eltelnie, attól függ milyen, ez rá is van írva mindegyikre.
13/14 anonim válasza:
Nekünk ez a legjobb lázra!3 éves, mindig ezt ajánlja a doki is ha vírusos a betegség.
14/14 anonim válasza:
Ez van a Cataflam tájékoztatójában:
"A láz önmagában nem javallat a készítmény alkalmazására." Hát nem tudom. Nekünk a gyerekorvos erre külön felhívta a figyelmet, hogy csak fájdalomra adjuk, lázra ne. Igaz vitte le a lázát a fiamnak, de egész picikét. Fülgyulladása volt, de viszont a fájdalom elmúlasztásában az biztos első osztályú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!