A 14 éves gyerekemnek (fiú) az egyik melle ki van dundorodva. A szívénel es faj neki ha megnyomják vigyem orvoshoz?
Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 21:55
11/18 anonim válasza:
Valóban lehet a serdülőkor miatt. De ilyenkor mindenképpen ki kell zárni a máj, az agyalapi mirigy és a herék patológiás elváltozásait. Én sem szeretnék vitát de jobb félni mint....
12/18 anonim válasza:
Baja nem lesz belőle az biztos, szóval orvoshoz vele.
13/18 anonim válasza:
Emlonagyobbodasnak hivjak, hormonalis valtozassal jon, menjetek el haziorvoshoz, de amugy el fog mulni par het/honap alatt.
14/18 anonim válasza:
Mennyi válaszoló akik nem ismerik az ilyen korú fiúk biológiai változásaikat.
Bizony hogy jól mondta a 13 éves fiú,mi a helyzet .
Lesz még a másik mellében is csomó .A fiú most lép a kamaszkorba ,ez az egyik jele .
15/18 anonim válasza:
Ez mért lehet még kérdés? Ennyire sötét a népünk?... Úristen!
16/18 anonim válasza:
Ha csak a Mellbimbója van beduzzadva felesleges orvoshoz vinni az a hormon ttermelődéstől van de ha az egész melle akkor viszont irány az orvosi rendelő.!
17/18 lacatka válasza:
ne itt kérdezd bakker! Hanem az orvost!!
18/18 A kérdező kommentje:
De konyorgom ott a melo azert kerdeztem hogy masnak nem e volt ilyen mert aztan nekem nincs idom erre mar ne haragudjatok de az ertelmes valaszoloknak koszonom mar voltam orvosnal a fiamak es zsir csomo volt
2013. márc. 18. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!