Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Ti mit szólnátok ha a...

Szülők! Ti mit szólnátok ha a 16 éves lányotok elmondaná, hogy terhes?

Figyelt kérdés
1 napja találtam egy pozitív terhességi tesztet a fürdőszobába.
2013. márc. 12. 20:36
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

(bocsi, véletlenül elküdtem a be nem fejezett üzenetet)

magyarázd el, hogy mivel jár az a 40 hét, plusz a szülés, nem is beszélve a kockézatokról tekintve a fiatal korát, a szülés fájdalma, a hosszú vajúdás, stb... Legyen tisztába mindennel, és ha ezek ellenére is szeretné, akkor legyél mellette! Beszéljétek meg, hogy bfejezi az iskolát, munkát szerez, mivel most már kénytelen lesz ellátni a gyerekét. A szórakozás és a diszkó helyett otthon mesét fog olvasni, pelenkázni, stb.

De ha úgy dönt, hogy lemond a gyermekről, akkor is támogasd, és ne legyen szemrehányás!

2013. márc. 13. 16:10
 42/50 anonim ***** válasza:
65%
És hova fognak felvenni egy majd 18 éves lányt, kisgyerekkel, ha egyáltalán megszerzi az érettségit? Sehova.
2013. márc. 13. 16:20
 43/50 anonim ***** válasza:
Aznap kopogtatnék az "Apuka" ajtaján.Csúnya lenne.
2013. márc. 13. 17:56
 44/50 anonim ***** válasza:
az én nővérem is 16 évessen esett teherbe és nem azért mert nem védekezett.Nem örültek a szüleink és megbeszélték vele hogy menyjen abortuszra.Bele is ment de mikor oda került a sor akkor sírógörcs kapta el és a szüleink rá jöttek ha nem akarja nem kell eröltetni mert lehet egy örök életre megbánja.12 éves a fia és imádja. Ha valaki igazán szereti a gyermekét akkor nem erőltet rá olyant amivel egy örök életre megpecsételheti az életét.Az mi szüleink így reagáltak a dologra.
2013. márc. 13. 23:29
 45/50 anonim ***** válasza:
Beszeltel vele? Elmondod majd nekunk, mi tortent?
2013. márc. 14. 07:37
 46/50 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele,ő csinálta a tesztet,de nem terhes,mert a teszt hibás volt.
2013. márc. 14. 14:09
 47/50 anonim ***** válasza:
És ezt ő mondta? Csak mert nem nagyon szoktak pozitív hibás tesztek csak úgy szaladgálni az utcán inkább negatívok!
2013. márc. 14. 14:16
 48/50 anonim ***** válasza:
Ez tuti kamu most már. Eleve egy anya nem vár egy éjszakát ha ttól fél a lánya terhes. A teszt szokott úgy hibás lenni, hogy pozitívat mutat. Miből gondolná, hogy hibás.
2013. márc. 14. 14:59
 49/50 A kérdező kommentje:
Csinált még 2 terhességi tesztet mind a kettő negatív lett.
2013. márc. 14. 15:47
 50/50 anonim ***** válasza:
100%

A teszt nem biztos,hogy hibás volt. Rajta van a dobozán,hogy mennyit kell várni amig a HITELES eredmény kijön, pl 10 perc. utána órákkal később mutathat a negatív is fals pozitívat ,mert a festékanyag a vizelettől szana szét folyhat egyes teszteken.Nem mindegyiken ,de előfordult már velem is. A kukában órákkal később pozitivat mutaott ,nem voltam terhes .

De egy nőgyógyászati vizsgálat nem ártana a lánynak ,mert lehet,hogy az a teszt már akkor is pozitiv volt mikor megcisnálta ,csak nem akar róla tudomást venni. ILYEN fals pozitív teszt viszont nem nagyon van.. fals negatív annál inkább.

ORVOSHOZ VIDD!!

2013. márc. 17. 14:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!