6 hetes terhes vagyok, az nem baj ha nem mindig fáj a mellem és nem mindig vagyok rosszul? Legtöbbször csak késő délután és este ég a gyomrom és émelygek.
Figyelt kérdés
Első terhességem és nagyon izgulok,hogy valami baj lesz!2013. márc. 12. 09:29
1/10 anonim válasza:
Nem baj, ha nincsenek meg, vagy kevés tüneted van. Addig ne aggódj, amíg nem görcsölsz, és nem vérzel/barnázol.
2/10 anonim válasza:
örülj neki, de komolyan:) én egész nap émelygek, étvágytalan vagyok közben meg korog a gyomrom, semmit nem kívánok, rossz a számíze...egyáltalán nem gond, és élvezd ki a nyugit:))))
3/10 anonim válasza:
Nekem semmi tünetem sem volt a fiammal! Csak a késés és a pozi teszt!:)
Még hányingerem sem volt!
4/10 anonim válasza:
nekem 6. héten kezdődött enyhén a rosszullét, de 8. héttől már erőteljessé vált. Lehetsz még rosszul...
5/10 anonim válasza:
Nekem is a 6. héten kezdődtek a rosszullétek, aztán a 12. hétig tartottak, ebből két hét olyan volt, hogy ki sem bírtam mászni az ágyból. Viszont a mellem egyáltalán nem fájt se a terhesség elején, se a végén. Nem lesz semmi baja a babának, ne aggódj, nem feltétlenül kell rosszul lenni!
6/10 anonim válasza:
Szia kérdező!
Szerintem, nincsen miért aggódnod! Ha megnyugtat, én lassan 12 hetes leszek (2 nap), és ez idáig a melleim érzékenysége kivételével, semmilyen tünet nem kínoz!
Minden trhesség más ês más, nincs a nagy könybe megírva!:)
Tünetek halmaza, amiből lehet majdnem mindet érezted, vagy csak 1-et:)!
Koncentrálj a babára, és legyél nagyon boldog!
8/10 anonim válasza:
nekem sose fájt a mellem. :)
14hkm
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat akkor megnyugszok!
2013. márc. 12. 14:08
10/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj! Mindenkinél másképp van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!