Miért nem ehetnek a terhes nők cseresznyét, görög dinnyét, szőlőt? Tegnap voltam dokinál, aki megerősített abban, hogy babát várok, elmondta hogy ezek a gyümölcsök kerülendők. Bár én délután pont megettem egy nagy tál cserit. Szerintetek?
hát esetleg a cseresznye nem puffaszt, a dinnye-szőlő meg nagyon édes?
De akkor is hülyeség, mindig mindenhol azt mondjták, hogy rengeteg zöldség gyümölcs az egészséges, nem??
:)
Nem tudom, én szeptemberben szültem. Annyi dinnyét ettem, hogy azóta sem tudok ránézni :-D
Viszont nővéremet eltiltotta az orvosa a dinnyétől, mert vizesedett tőle. Nem tudom, hogy ezek után mi az igazság.
A cseresznye max. azért lehet kerülendő, mert terhesen amúgy is hajlamos az ember a puffadásra, és a cseri erre rátesz egy lapáttal. Más baj nem lehet belőle. Ha nem érezted magad rosszul tőle, egyed bátran.
A másik kettőt elképzelni sem tudom.
Én megőrülök az ilyentől.
Mármint attól,hogy valaki elmegy az orvosához,és kérdésekkel jön haza.
Én azért megyek az orvosomhoz,hogy a kérdéseimre választ kapjak. Nyilván,van hogy olyat mond a doki,ami új,és akkor újabb kérdéseim lesznek,de hát nem tartom magamban,és hozom ide,hanem megkérdezem tőle!
Amikor ezeket sorolta neked,nem volt benned a kérdés,hogy "oké doktor úr,de miért nem lehet ezeket enni?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!