Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem ehetnek a terhes...

Miért nem ehetnek a terhes nők cseresznyét, görög dinnyét, szőlőt? Tegnap voltam dokinál, aki megerősített abban, hogy babát várok, elmondta hogy ezek a gyümölcsök kerülendők. Bár én délután pont megettem egy nagy tál cserit. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 07:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

OFF:Bocsánat, de a visszakérdezés gyakran csak további információkérés, hátha nem egyértelmű a kérdés, kedves utolsó.

Tehát nem mindig rosszindulatból, beszólásból kérdez vissza egy válaszoló.

Én sem így teszek, ezért akartam így kezdeni a válaszomat;

??????

Ugyanis való igaz, hogy valószínűleg a fenti gyümölcsök cukortartalmától próbálta megóvni az orvos a kismamát,(az előző válaszok is csak találgatások, ami érthető, mert nem feltétlenül szakemberek vannak itt), de könyörgöm, akkor miért nem a finomított cukroktól, magas, sokszor rejtett szénhidráttartalmú ételektől, üdítőktől tiltotta el, miért azoktól a szerencsétlen (egyébként egészséges és szezonális) gyümölcsöktől?

Az én tippem az, hogy ezeket is, mint mindent, mértékkel lehet fogyasztani, biztos, hogy nem ártanak.

2011. jún. 10. 10:48
 22/22 anonim ***** válasza:

Látom, régi a kérdés, de azért írok, hátha rákeres vki...

Korábban sose volt tőle bajom, ma viszont olyan hascsikarás jött rám a cseresznyétől, azt hittem, mindjárt mentőt kell hívni! Az utóbbi két nap alatt talán 0,5-1 kg-t ettem összesen, mégis nagyon rosszul lettem, a víz is kivert. Egyénfüggő, sőt, terhességfüggő (nekem előző kettővel nem volt ilyen), de azért óvatosan mindennel, ami puffaszt!

2018. máj. 22. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!