Szülők! Ti mit szólnátok ha a 16 éves lányotok elmondaná, hogy terhes?
Nehez dolog. Inkabb csak nehany szempontom van, nem tudom, hogy dontenek, korulmenyeken is sok mulik.
Abortusz eseten nagy kockazat az esetleges meddove valas, talan tul nagy kockazat. Kesobb biztosan szeretne csaladot es ha nem lehet neki, lehet, hogy egy eletre boldogtalan lesz.
Merlegelnem, hogy az abortuszt elkerulendo, tudom-e en vallalni a baba neveleset. Gyerekre gyereket ugyanis nem biznek es szules utan szeretnem, ha a lanyom visszaterne a feladataihoz, hogy megerrjen, felnojjon, megalapozza az eletet, hogy szepen be tudja majd teljesiteni.
Az orokbeadas meg megoldas lehet, foleg, ha en nem tudom vallalni a nevelest, es elore talan mukodo kepesnek tunik, kerdes, hogy nem lesz-e belole visszakozas, vagy utolag sulyos gyotrodes.
Egyet, tutira nem tennek, nem dobnam ki a lanyom, hogy oldja meg. Ennel a lanyomnak es az unokamnak is jobb eletet szannek.
En megprobalnek vele normalis hangon beszelni,megkernem,hogy meseljen a korulmenyekrol (nyilvan nem arrol,hogy milyen pozban csinaltak,de pl. hogy ki az apja).
Elmondanam neki,hogy borzaszto felelotlen volt,de visszacsinalni mar nem lehet,igy orditozas helyett megprobalnam vele egyutt megtalalni a legjobb megoldast.
Ha el akarna vetetni elfogadnam,ha nem,akkor javasolnam,hogy menjen at esti gimibe,igy a gyereke mellett tud lenni,kesobb pedig tud dolgozni.
Biztos,hogy nem dicsernem meg,de azert hatat sem forditanek neki,mert a gyerekem,es mindenki hibazhat.
Egyebkent elgondolkodnek,hogy miert nem mondta el nekem,hogy szexualis eletet el,mert ha tudom,segithettem volna neki,hogy milyen vedekezesi modszert valasszon.
Igy utolag azert elbeszelgetnek vele...
23/L
Kedves kérdező:
Elsősorban ülj le vele beszélni! ha az övé a teszt, beszéljétek meg, hogy ő mit akar! Lehet, hogy felelőtlen volt, lehet, hogy baleset történt, de az ő teste, az ő gyermeke, nem kéne a szülőknek Istent játszani ilyen téren!
Ha a lányod nem akar abortuszt, nem tudod ráerőltetni. Azzal sem érdemes zsarolni, ha nem veteti el, akkor nem mehet haza!
Ezekkel könnyű lelki sérülést okozni egy tehetetlen kamasznak!
Megértem, hogy nincs pénze, még kiskorú, de akkor is valamilyen szinten jogában áll meghozni a döntést.
Normális szülő, pedig támogatja a gyerekét.
El sem tudom képzelni, hogy melyik szülő lenne képes kidobni azért a gyermekét, mert fiatalon megesett!
Nem is ember az olyan! Komolyan mondom, szerintem az undoritó!
Szóval, ha a lányod meg akarja tartani, beszéljétek át a dolgokat, mag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!