Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tesiórán nálatok is volt már...

Tesiórán nálatok is volt már olyan büntetés, hogy mezítláb kellett tesiznetek?

Figyelt kérdés
Vagy más ilyen megalázó bünti van nálatok?

2013. márc. 10. 13:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
79%

Nekem egyszer igazolatlant akart beírni, mert nem volt tornacipőm, és mezítláb akartam tesizni. (Megj: Én mindig sokat jártam mezítláb nyáron, és akkor is június volt már.)

De aztán nem írta be, mert látta, hogy igyekezet az van. De szerintem szégyellte, hogy az ő óráján valaki mezítláb tesizik, és így "bolondot csinál" belőle.

Büntetésnek ott volt a fekvőtámasz meg a "plusz két kör".

2013. ápr. 12. 09:18
 22/26 anonim válasza:
74%
Én szeretek mezítláb lenni nekem nem kellet büntetés ahhoz hogy mezítláb masszák kötelet stb...
2016. dec. 13. 18:50
 23/26 anonim ***** válasza:
29%

Csak az első pár választ olvastam el, szerintem ez egyáltalán nem vicces és nem is tesz jót, különösen lányoknak nem. Könnyen fel lehet fázni egy óra alatt, és ennek a jövőre nézve is súlyos következményei lehetnek, nem 2 tüsszentésről van szó, én biztosan nem venném le a cipőmet, és ha emiatt behívnák az anyámat, biztosan nem tennék zsebre a véleményét.

Ilyen idióta tanárt nem értem, miért engednek tanítani.

2017. máj. 6. 21:19
 24/26 anonim ***** válasza:
61%
Erősítés volt a bünti, meg sokaknak nem volt megfelelő felszerelésük eggyakrabban tornaterembe külön cipő, utcai cipőben jöttek), nekik vissza kellett öltözniük azonnal, nem vehettek részt az órán és egyest kaptak felszereléshiány miatt.
2017. okt. 22. 13:21
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
23-as, nem minden lány fázik föl, ha mezítláb van. És kiskoromtól nagyok voltam mezítláb, és sosem fáztam föl, pedig már harminc is elmúltam. Hozzászokás kérdése.
2017. okt. 25. 03:41
 26/26 anonim ***** válasza:
#24. vagyok, miért pontoztatok így le? Válaszoltam a kérdésre
2017. okt. 25. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!