Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tesiórán nálatok is volt már...

Tesiórán nálatok is volt már olyan büntetés, hogy mezítláb kellett tesiznetek?

Figyelt kérdés
Vagy más ilyen megalázó bünti van nálatok?

2013. márc. 10. 13:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
56%

Nálunk nincs olyan, hogy mezítláb tesizünk.

A büntetés abból áll, hogy katonásat "játszunk".Először is beállunk a sorba, majd ha azt mondja a tanár, hogy jobbra át, akkor mindenkinek egyszerre el kell fordulnia a jobb sarkán, majd egyszerre a bal lábat a jobb mellé zárni.Ezután van az, hogy lépés indulj, itt mindenkinek egyszerre bal lábbal indulva el kell kezdenie sétálni előre, közben termászetesen mindenkinek egyszerre mozog a lába a jobb-bal ütemre és a kezeket is úgy kell mozgatni, mint a katonák.Ja, és közben tartani kell a karnyűjtásnyi távolságot a másiktól.Így körbemegyünk a termen párszor, majd megcsinálunk pár 10 fekvőt, guggolást, meg azt, hogy guggolóhelyzetben 2 percig állunk, ami sokkal nehezebb, mint gondolná az ember.

2013. márc. 10. 19:33
 12/26 anonim ***** válasza:
66%

Nálunk ált. iskolában olyan volt a büntetés, hogy aki beszélt, vagy valami rosszat művelt, a "tanárbácsi" (innen is üdvözlöm az idegbeteg állatját) hozzá vágott teljes erőből egy kosárlabdát...

Gimiben nem volt bünti...:D Ha a tanárnő megharagudott ránk, ott hagyott minket hogy csináljunk amit akarunk :D régi szép idők..

2013. márc. 11. 06:54
 13/26 anonim ***** válasza:
34%

Most komolyan mindenki helyesli ezt? Lábgombáról hallottatok már?...

Nekem egyszer kellett így tesiznem általánosban, a gomba miatt elhalt a nagylábujjamon a köröm és sosem nőtt már vissza!

2013. márc. 11. 17:10
 14/26 anonim ***** válasza:
26%

Hat nalunk olyan a tesitanarno, h 1 mindenkiert mindenki 1-ert szval ha vmi van az egesz osztalyt bunteti. Van az osztalyba 3 elsportolo, koztuk en is, sokszor mikor megunjuk a plaza cicak es a streberek nyavagjasat direkt felhuzzuk a tanarnot es akk jonnek az olyan buntetesek mint pl 10 kor futas a 250m-es atletika palyan (2,5km) ami nekunk nem kihivas mivel edzesenkent 4-5 km-t futunk naponta, vagy olyan h 10x 10 fekvotamasz 20 gugolas 30 felules...mi jot szorakozunk marhaskodunk, kozbe a hatunk mogott hallgatjuk a tobbiek nyavajgasat :D Picit kegyetlennek tunik, de sokszor kikovetelik maguknak :D

15/F

2013. márc. 11. 19:12
 15/26 anonim ***** válasza:

Jól csináljátok, kedves utolsó:D

Legalább jól néznek ki azok a plázacicusok?:D

2013. márc. 11. 19:14
 16/26 anonim ***** válasza:
42%

Nálunk fekvôtámasz. De mindenre. Ha kicsit nagyobb a probléma, akkor kint futás az udvaron, ha esik a hó, ha az esô, ha sár van, ha jég van, tehát teljesen mindegy, futni kell.

16/L

2013. márc. 12. 17:15
 17/26 anonim ***** válasza:
59%
Ez nálunk nem büntetés hanem nekünk így kell tesizni.Kivéve persze a futást.Nálunk a büntetés akkor van amikor bepöccen a tanár és akkor mindig leül a padra és "akkor most tartunk egy narkós órát" című monológját elmondja.A narkós óra annyiból áll hogy 20 előre 20 hátra bukfenc,kézen és fejenállás.
2013. márc. 13. 19:46
 18/26 anonim ***** válasza:
94%
Valóban mezítláb egészséges! A gomba ellen vannak praktikus megelőzési tippek, de zokniban is lehet (csak vigyázni kell a csúszással). Én sokszor önszántamból nem vittem cipőt. Egyébként miért büntet így a tanár? És miért csak téged? Engem ez érdekelne. :-)
2013. márc. 16. 13:35
 19/26 anonim válasza:
38%
Nekem nem volt TESIn ilyen de TECHNIKÁN az igazgató szokta velünk csináltatni a fekvőket , pl: hallásjavító tréning: ha nem azt csinálod amit mond akkor 20 fekvő, ő azt mondja hogy kínában találták fel hasonlít a fekvőhöz de ez nem az.
2013. márc. 22. 19:13
 20/26 anonim ***** válasza:
79%
Büntetés nem, de olyan volt, hogy nem vittem tesicuccot és csak mezítláb engedett tesizni a tanár. Kötélmászásnál kicsit rossz volt, de egyébként nem éreztem büntetésnek.
2013. ápr. 8. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!