Milyen "büntit" érdemel az a fiú, aki a haverja barátnőjét a többi (és közös) haverok előtt k*rvának állítja be?
Figyelt kérdés
nem olyanokra gondolok, h szobafogság. inkább ilyen szo*atósak érdekelnének :D2012. júl. 19. 13:48
2/9 anonim válasza:
Lehet,hogy aztán igaza van,mert lehet,hogy tud valamit,amit te nem. Különben is..előbb beszélgetni kéne vele,nem ilyen gyerekes módszerekkel büntetni.
3/9 A kérdező kommentje:
az egyik haverom közölte a pasim haverjaival h k*rva vagyok igy röviden. (persze a pasim meg a haverja egy bandában szoktak lógni, és én is sokat vagyok velük.)
én, h ne nézzenek hülyének meg akarom szivatni azt, aki ezt mondta rólam. de ötletem nem sok van, h hogy kellene. ezt szeretném kérdezni. :)
2012. júl. 19. 14:04
4/9 A kérdező kommentje:
de ő mit tud rólam, amit én nem?? :O
2012. júl. 19. 14:05
5/9 anonim válasza:
Bocsi,nem tudtam,hogy te vagy a lány,illetve nem sejthettem azt sem,hogy milyen vagy.Gondolom,hogy nem csalod meg akkor a barátod,meg ilyenek.De akkormiért mondja rád a haverja?Féltékeny,vagy mi?Szerintem smárolj előtte rengeteget a barátoddal,az neki alegnagyobb szivatás..:)))
6/9 A kérdező kommentje:
köszikeee :D ez jó ötlet :D am nem tudom, miért jó ez neki.. de ez korrekt ötlet ;D
2012. júl. 19. 14:30
7/9 anonim válasza:
Tejszínhab? Alkoholos filc? Csiki?
Mi ilyeneket csináltunk, tejszínhabbal befújtuk a fejét, alkoholos filccel összefirkáltuk, volt, hogy lefogtuk és megcsikizték, sőt, egyszer rajzszeget raktak a cipőbe. Gondolod milyen volt beleugrani?! De ez már durva! :P
8/9 anonim válasza:
Szia!
Mi nagyon sokat smároltunk azok előtt akik irigyek voltak ránk.
Szerintem te is csinálj így.
9/9 Exant válasza:
Nézzd meg a Jackass filmeket. Hidd el ezzel soja többet nem lesz gondod. ; )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!