Amikor már itt a jó idő, ti jártok suliba mezítláb papucsban, szandálban?
Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 15:51
1/26 anonim válasza:
Nálunk szinte mindenki úgy szokott.
2/26 anonim válasza:
Mezítláb? :D nem
Papucsban nem
Szandálban igen, de attól függ milyenre gondolsz
3/26 anonim válasza:
Lányok szinte mind, fiúk nagyon ritkán papucsban.
4/26 anonim válasza:
A szandál a fiúkon nagyon szánalmasan néz ki, senki nem hord nálunk ilyet, mindenki cipőben jár. Lányok szoktak :)
5/26 slora válasza:
Mezítláb és papucsban semmiképpen sem :) Szandálban szoktunk járni mi lányok,a fiúk viszont nem igazán.
6/26 anonim válasza:
Mezítláb suliban? Első gondolatom lenne, hogy vagy annyira szegény az illető, hogy még papucsra/cipőre sem futja, vagy egyszerűen annyira igénytelen, hogy nem érzi szükségletét annak, hogy a nap végére ne legyen undorító mocskos talpa, arról nem is beszélve, hogy akár bele is léphet valamibe. Én amúgy fiú vagyok, a szandál nagyon gáz szerintem, a papucs még elmegy, bár én mindig cipőben megyek suliba. Papucsban inkább ha strandra megyek, vagy ha csak gyors le a boltba, stb.
7/26 anonim válasza:
Persze:)Papucsban is,szandálban is,és félcipőben is:)A fiúk inkább cipőpártiak nálnuk.
15/L
8/26 anonim válasza:
én topánkában szoktam... a papucsnál meg a szandálnál mindig zavart, hogy könnyen bekoszolódik, mert nyitott.
9/26 anonim válasza:
Én ugyanúgy sport cipőben járok mert reggelente egyszerűbb abban átmenni a lóhoz suli előtt..:D
10/26 anonim válasza:
Hát rlgebben jártam szandálban nyáron, de ahogy növök, nem igazán. Inkább maradok a sportcipőnél. Amúgy lány vagyok, de nem vagyok lányos természetű, de ha választanom kéne akkor sportcipő, egész nyáron, a + 40 fokban is sportcipőben szaladgáltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!