A lányom új mániája, hogy nem hord cipőt, mit tegyek?
Van egy 17 éves elvileg majdnem felnőtt érett lányom. Új mániája, hogy cipő nélkül császkál el otthonról a városba meg mindenfelé, nemes egyszerűséggel mezítláb megy, mire hazaér a lába persze tiszta retek.
Sőt, amin totál kibuktam az az, hogy legutóbb fogta magát és egy szál nájlonharisnyában ment el (cipő nélkül), ami persze teljesen tönkre ment mire hazaért. Miért csinálja ezt? Mit tehetek ez ellen?
Nagyon szánalmas vagy.
Kb a héten már 3* látom, h kamuzol.
Hát ez elég érdekes.
Nem érzi ezt nem normálisnak, vagy hogy az ő nyelvükkel éljek "cikinek"?
Mondanám, hogy kamasz és lázad, de egy kicsit már ebben az időben kezdenek túllépni a kamaszkoron.
Ennek ellenére mégis lehet, hogy lázad, vagy fel akar vágni ezzel valaki előtt.
hogy hogy lehetne erről leszoktatni, azt nem tudom. Nem mintha ez annyira beteges lenne, de egy pszichológus többet tud ebben segíteni. (De ne a lányod vidd hozzá, hanem menj el te és vázold fel neki a problémát. Szerintem biztos tud segíteni benne.
Csodálkozom, hogy épp egy kamaszkorú lány legyen ilyen igénytelen, mikor a többi még a fülcimpáját is sminkeli... A barátai is mezítláb járnak? Ők mit mondanak erre a dilijére?
Amúgy csodálom, hogy még nem lépett üvegszilánkba. Szerintem majd mikor Tetanusz oltásra viszitek a kórházba, lehet, hogy felhagy ezzel az új hobbival.
Én is sokat mezítlábazok. Városban, buszon is, koszos is lesz a lábam, de szerintem tök kényelmes. Nincs különösebb háttere, csak jól esik. Nem kell mindenért pszichomókushoz futni:D
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!